marți, 19 ianuarie 2016

# beauty blogger # culorile anului

Culorile anului 2016 : Rose Quartz & Serenity in machiaj si moda

Hello, glam girls !




Dupa cum probabil ati aflat, anul acesta, in premiera, Institutul  Pantone a ales doua culori repezentative :Rose Quartz & Serenity, doua culori pastelate ce le veti regasi in majoritatea colectiilor din 2016. Personal, nu am fost tare bucuroasa de alegerile Pantone, pentru ca nu agreez foarte tare culorile pastel, si nici nu imi inchipuiam cum as putea sa le combin in machiaj sau tinute, asa ca am cautat pe Pinterest putina inspiratie.


Sursa foto : Pinterest 


Solutia salvatoare vine intotdeauna de la blugi, cred ca acestia sunt cea mai versatila piesa din garderoba unei femei, alaturi de little black dress.Blugii deschisi la culoare ( serenity ) pot fi combinati cu piese in culoarea rose quartz, si , dupa cum vedeti, combinatia arata foarte chic.

Sursa foto : Pinterest 


In privinta machiajului, lucrurile par foarte simple, avand in vedere ca ambele culori pot fi purtate cu usurinta impreuna. Indiferent de culoarea ochilor, puteti crea un machiaj in tendinte cu aceste doua culori. Eu una, cred ca am sa aleg mai repede rose-ul pentru ca nu obisnuiesc sa ma machiez cu albastru, dar, cine stie, niciodata sa nu spui niciodata, vorba cantecului ;) .

Sursa foto : Pinterest 
Evident, exista nenumarate modalitati de a combina si asorta aceste doua culori, insa specialistii ne recomanda sa le asortam cu alte culori pastelate sau cu nuante pamantii.



xoxo,

Alina

3 comentarii:

Your comments make me happy !