luni, 22 iunie 2015

# blogger # ciudat

Tag: 10 lucruri ciudate despre mine - food related

Hello, glam girls !


Pentru ca este luni, m-am gandit sa postez ceva amuzant, si cum am vazut la mai multe bloggerite tagul acesta, m-am gandit sa il fac si eu. Nu stiu cat de ciudate sunt alegerile mele, insa am sa va las pe voi sa decideti, evident, lasandu-mi un comentariu .

1. La  McDonalds, de foarte multe ori mananc inghetata McSundae cu cartofi prajiti. E dementiala combinatia, toti prietenii mei se uita ciudat, dar dupa ce incearca, se declara incantati.

2. Pana sa ma mut cu iubitul meu, habar aveam sa gatesc, insa acum sunt o adevarata gospodina, in 7 ani am invatat sa gatesc bine, iar la capitolul prajituri sunt maestra familiei. Fac niste prajituri de sta matza in coada ;)))

3. Prima ciorba pe care am gatit-o s-a mancat cu furculita, pentru ca am pus toata punga de fidea. Mama mi-a zis ca trebuie sa pun fidea, insa nu mi-a zis cat, asa ca am presupus ca trebuie pusa toata punga ( am o scuza, tot blonda eram si atunci ) :p

4. Papanasii sunt desertul meu preferat, insa nu imi ies niciodata acasa, motiv pentru care imi comand aproape de fiecare data la restaurant .

5. Daca nu imi place mirosul unui aliment, sub nici o forma nu gust.  De cele mai multe ori am problema asta cu telemeaua, nu mananc deloc branza proaspata pentru ca miroase a vaci :)))))

6. Nu mananc niciodata ciocolata de proasta calitate, pur si simplu mi se face rau de la mirosul ei, nu as putea sa descriu in cuvinte senzatia.

7. Nu suport mancarea grasa, genul de preparat cu o tona de ulei care balteste in vas.

8. Nu mananc alimente care nu sunt gatite suficient, gen muschi de vita la gratar. Mi se face rau numai cand vad carnea aia roz. 

9. Nu imi place mancarea picanta, dar din cand in cand mai gust cate un ardei iute, de obicei cand mananc sarmale.

10. Nu am mancat ciorba de burta pana la vreo 23 de ani, insa de atunci mananc ocazional. Mananc doar la mama acasa si la un singur restaurant in Bucuresti ( Margineni) . In alta parte nu indraznesc, pentru ca nu toata lumea 
stie sa o prepare corect.
Cam astea sunt ciudateniile mele alimentare, daca si voi aveti, va invit sa le impartasiti intr-un comentariu. Daca vreti sa preluati tagul, feel free, nu nominalizez pe nimeni.
XOXO,
Alina

13 comentarii:

  1. sa imi fie rusine dupa 10 ani de stat cu a meu si tot pe langa sunt cu mancarea..in afara de alea care le fac in mod constant..pe langa...sa nu zic ca in vata mea nu am facut prajitura(deci nu stiu sa zic daca mi-ar iesi sau nu), mancare care miroase si nu imi place mirosul nu pun gura nici daca zice cineva ca e bunatatea universului....nu manc mancare grasa desi culmea canderam mica o mancam :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, honey, nu are de ce sa iti fie rusine. Daca nu te atrage gatitul, mai bine nu o faci. Mie imi place sa gatesc, dar sunt si zile in care nu am chef. Trebuie sa traiasca si oamenii care livreaza pizza.

      Ștergere
  2. Subscriu celor afirnate mai sus.Insa eu sunt de parere ca ca nu este gustos ce spun altii,este gustos ce imi place mie 😄

    RăspundețiȘtergere
  3. Inghetata cu cartofi??? Hmmm, nu m-as fi gandit la aceasta combinatie! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartofi cu inghetata n-am incercat pana acum :D

    RăspundețiȘtergere
  5. cartofi prajiti cu inghetata, trebuie sa incerc :D Praji arata minunat..salivez,.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Papanasii sunt cei care, imi place mie sa spun, m-au "combinat" cu iubitul meu! :)))
    Cartofii si inghetata de la Mc imi plac si mie...si impreuna, si separat!
    Nici mie nu imi place mancarea cu mult ulei, de ies toate la suprafata si plutesc.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma regasesc in relatarile tale. Si la mine prima ciorba a fost un fel de tocanita pentru ca am pus mult prea mult cartofi! Acum gatesc mai bine si m-am mai speializat un pic :)

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !