vineri, 19 iunie 2015

# diy # eyebrow fixator mascara

Flormar Eyebrow Fixator Mascara + tips & tricks

 Hello, glam girls !



Daca aveti sprancene fluffy ca ale mele, atunci stiti ca pentru a completa machiajul acestora aveti nevoie de un gel fixator pentru spancene. Din portfardul meu nu lipseste niciodata, este in rutina mea de cativa ani, inca de cand am inceput sa invat care e treaba cu machiajul.
Momentan folosesc un gel de la Flormar pe care l-am primit la un eveniment, si ma bucur mult ca l-am primit, pentru ca, sincer, nu stiam ca au asa ceva.
Pentru ca deja il folosesc de cateva luni, va impartasesc azi parerea mea despre produs, plus un pontdespre cum ati putea sa il folositi si in alt scop decat cel pentru care este destinat.

Produsul vine ambalat intr-un recipient asemanator cu cel al unui mascara, negru lucios, are 4.5 ml , iar termenul de valabilitate este de 6 luni de la data deschiderii( ceea ce inseamna ca nu-i plin cu nspe mii de conservanti).
Contine aloe vera, ulei de migdale dulci ai pantenol, si are structura unui gel transparent. Aplicatorul este tip pieptene, si trebuie sa recunosc faptul ca la prima vedere nu prea m-a incantat, dar folosindu-l, in timp am observat ca e mai ok decat aplicatorul periuta pentru ca lasa pe sprancene doar cantitatea necesara pentru fixare, si nici nu se incarca de fardul pe care l-am aplicat inainte. Despre rezistenta acestuia nu am decat cuvinte de lauda, fixeaza sprancenele perfect si raman asa pana la demachiere.

M-am uitat pe site-ul lor si am vazut ca Eyebrow Fixator Mascara costa 22 lei, nu mi se pare deloc scump, pentru ca este un produs bun care va va ajunge cateva luni.
Va spuneam ca am mai gasit un mod de a-l utiliza la inceputul postarii, si acum o sa va dezvalui despre ce e vorba. Intr-o seara imi doream un machiaj altfel decat imi fac de obicei, si imi statea in minte un machiaj pe care il vazusem pe Pinterest, cu eyeliner auriu, numai ca eu nu aveam eyeliner auriu in dotare. Insa am combinat 2 picaturi de gel pentru sprancene cu un  fard auriu si eyelinerul meu era gata de aplicat. S-a uscat destul de repede pe pleoapa si a rezistat intreaga seara. Tare mandra eram de tusul meu ad-hoc, asa ca am zis sa impart acest truc cu voi, poate intr-o zi va va fi de folos. 
Ce ziceti, arata bine?

XOXO,
Alina

6 comentarii:

  1. Da, si eu folosesc gel de sprancene si imi place efectul de fixare.
    Iar machiajul imi place extrem de mult, l-am vazut si eu pe Pinterest si am zis ca voi incerca, insa cu alta culoare! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. numai gel de sprancene nu am incercat, dar nu zic ca nu ma tenteaza...o sa ma opresc la stand sa vad daca il au

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place tare mult gelul asta de sprancene,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  4. am avut unul, de muuult tare, de la Avon.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !