vineri, 28 noiembrie 2014

# candy crush # jocuri bubble

Anti-plictiseala : jocuri online !!!


Hello, glam girls !



E vineri si e o zi mai relaxata la munca. Ma plictisesc.Cati dintre voi, din plictiseala sau din curiozitate, ati accesat jocurile online? La o simpla cautare pe google o sa gasiti mii, daca nu zeci de mii de site-uri cu jocuri . Ideale pentru persoanele care se plictisesc repede de un joc, sau care nu isi doresc sa le instaleze in calculator din diverse motive. Tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet si un browser cu Shockwave Flash instalat, si aveti acces la o gama impresionanta de jocuri.

Personal, urasc jocurile de strategie, nu am rabdarea necesara. Prin urmare, cand am o fereastra libera la munca si vreau sa-mi limpezesc creierii , accesez site-ul si imi aleg un joc usor,cu care sa ma relaxez 10-20 minute. Imi place ca am de ales din mai multe categorii, de la jocuri logice pana la jocuri amuzante, iar in fiecare categorie gasesc sute de jocuri, inclusiv jocuri cu tractoare cu  remorca  :)) . De cele mai multe ori aleg jocuri simple, de indemanare : Solitaire, Bubbles sau Mahjongs, sau caut cele mai accesate jocuri si incerc si altele noi.


Cand am mai mult timp la dispozitie, ma amuz cu cateva jocuri pentru fete, jocuri cu make-up si coafat, ca nah, doar sunt o beauty & makeup addict.

Ce-i misto la jocurile online e ca sunt interesante si te tin in priza, chiar daca unele nu au o grafica la fel de buna ca si cele instalate in computer, da si poti sa acumulezi puncte si sa-ti compari rezultatele cu altii. Pentru ca nu se adreseaza gamerilor inraiti, majoritatea acestora sunt gratuite, si de multe ori nici nu este nevoie sa va inregistrati pe site pentru a putea accesa un joc, deci mai putin timp pierdut cu formalitatile. Daca aveti mai mult timp liber la dispozitie, exista si jocuri multiplayer unde va puteti masura fortele cu prietenii. Sunt o metoda ideala pentru relaxare.

Voi ce jocuri preferati?


xoxo,

Alina







2 comentarii:

  1. Imi plac acele jocuri simple, care limpezesc mintea si relaxeaza. Am instalate in telefon ( ca sa fiu sigura in caz ca nu sunt acasa si nu am internet la dispozitie) Candy, Frozen si Asphalt 8. Preferatele mele ♡
    Kisses, doll!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !