sâmbătă, 18 octombrie 2014

# creta de par # garden party

L`oreal Hair Chalk

Hello, glam girls !



Ne sunt trasate tendinte in moda, in make-up, in nail-art si asa mai departe: “poarta vara culori neon”, “iarna alege culorile inchise”, “ toamna poarta culori pamantii” sunt doar cateva din sfaturile pe care le cititim in revistele glossy sau in online. Nu pot sa spun ca nu m-am ghidat vreodata dupa tendinte, insa, de cele mai multe ori aleg sa port o anumita culoare in functie de starea mea de spirit. Cam asa-i si dimineata la noi, imi aleg hainele pentru birou, culorile pentru machiaj in functie de cum ma trezesc :D .
Nu am renuntat vreodata sa port o culoare doar pentru ca nu mai este culoarea anului, sau ca nu-i adecvata pentru sezon. Cele care ma cititi de ceva timp, stiti ca am o slabiciune pentru culoarea verde si nu ezit sa o port in orice sezon pe unghii, in make-up, de haine nu mai vorbesc, si mai nou o port in par.

Am inceput in luna iulie, cand mi-am facut 3 suvite verde- turcoaz. Desi m-am vopsit la un salon celebru de prin Dorobanti, mare mi-a fost mirarea cand, dupa o luna, suvitele mele nu mai prezentau nici o urma de vopsea, ci erau la fel de blonde ca si restul parului. Ma gandisem initial sa mi-l colorez cu vreun nuantator, insa dupa experienta cu cel roscat de la Loncolor nu mai imi trebuie deloc, pentru ca abia l-am scos cu decolorant. Am tot cautat produse pentru a-mi colora parul temporar ( pentru ca am vazut ca nici vopseaua profesionala nu-i mare chestie ) , pana cand am dat peste L`orealProfessionel Hair Chalk.
Sunt atat de incantata de noua mea jucarie – Hair Chalk – incat intentionez sa-mi cumpar mai multe culori pentru a-mi face un ombre hair rainbow sau chiar un mermaid look. M-am bucurat sa vad interesul vostru pentru acest produs inca de cand l-am postat pe Facebook, si tocmai pentru acest lucru am revenit astazi cu un articol complet si cu poze detaliate.

Din informatiile pe care le-am gasit, L`oreal Professionel Hair Chalk a fost lansat in 2013 si este disponibil in 8 nuante : Sweet Sixteen Pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Bronze Beach, Coffe Break si Black Tie.  A fost folosit in diferite prezentari pe catwalk de mai multe case de moda, din care va mentionez  Ashish & Felder Felder la London Fashion Week.

Ce trebuie sa stiti despre L`oreal Professionel Hair Chalk este ca acesta este un produs pentru colorarea temporara a parului, nu pateaza hainele si nici restul suvitelor pe care nu doriti sa le colorati, si dispare odata cu spalarea parului. Vine in stare lichida si are 50 ml, care va va ajunge destul de mult timp.
Cum se foloseste :
Pentru a va creea un look original cu ajutorul acestui produs aveti nevoie de : Hair Chalk, evident, o periuta veche de la un rimel sau o periuta de gene ( o spalati ulterior si-o refolositi, produsul nu este toxic si se curata cu apa si sampon sau orice fel de sapun), un recipient mic in care sa turnati cativa mililitri de Hair Chalk, sau chiar capacul produsului poate fi folosit pentru acest lucru. Eventual si niste manusi de plastic, dar nu neaparat, eu n-am folosit si nu mi-am patat degetele, toate reziduurile au iesit la spalat. Am observat la alte fete ca aplica produsul cu un buretel, insa mie personal mi se pare ca asa consumi inutil o cantitate de produs care este absorbita de buretel.

Pentru a va colora efectiv parul, alegeti cateva suvite si aplicati Hair Chalk cu ajutorul periutei pe suvita respectiva, avand grija sa aplicati suficient produs pentru o colorare uniforma. Asteptati 5 – 10 minute sa se usuce si gata, aveti un look nou si original. Culoarea este buildable, adica daca aplicati mai putin produs obtineti o nuanta discreta, daca aplicati mai mult veti obtine o culoare intensa.
Personal , nu-mi colorez suvitele de la exterior, ci aleg cateva suvite ascunse , pentru a obtine un look discret, sau chiar sa le ascund de tot cand imi strang parul.  Modalitatea in care-mi aleg suvitele pentru colorare se cheama “ suvite crosetate” si presupune intercalarea unei suvite colorate cu una care ramane in nuanta initiala. 
Daca alegeti aceasta metoda pentru colorarea cu vopsea permanenta, veti avea nevoie de niste folii de staniol, insa pentru creta de par nu este necesara, pentru ca aceasta nu va va pata restul suvitelor, nici macar in momentul cand va spalati parul, pur si simplu curge fara a afecta celelalte suvite, iar pentru acest lucru nu pot spune decat : nota 10 !
Nuanta pe care mi-am achizitionat-o este Garden Party, un verde turcoaz incredibil de frumos, care in contrast cu parul meu blond arata demential. De obicei imi spal parul la 3 zile, iar in acest timp culoarea nu mi-a patat perna, nu si-a pierdut din intensitate si nu mi-a patat hainele. Desi ma asteptam sa dispara dupa prima spalare, ei, iata ca n-a disparut in totalitate, ci undeva la 70 % din intensitate. Dupa ce mi-am uscat parul inca mai aveam cateva suvite verde deschis, dar care au disparut complet dupa a doua spalare. Am incercat produsul si pe parul unei prietene brunete si am fost surprinsa sa vad ca prinde chiar si pe par inchis. Este drept ca nu arata la fel de intens ca si pe par blond, insa sunt destul de evidente suvitele. Din pacate am omis sa fac fotografii, dar am sa revin cu ele ulterior.







Nu mi-a afectat in nici un fel parul , nu mi l-a ars, deteriorat, si nici nu au ramas pete inestetice dupa cea de-a doua spalare.  Per ansamblu, acord produsului nota 10 si cu siguranta am sa-mi mai cumpar cateva nuante de creta pentru par pentru a experimenta noi look-uri. Daca va doriti sa cumparati produsul, am observat ca la noi il comercializeaza doar aoro.ro, iar pretul este de 51 lei / 50 ml , iar cateva nuante sunt la reducere, 49 lei.
Ce spuneti, va plac noile mele suvite ?

xoxo,
Alina


12 comentarii:

Your comments make me happy !