vineri, 3 octombrie 2014

# crema antirid # ingrijire antirid

Ingrijire antirid & anti-aging de la Ivatherm

Hello, glam girls !

 Frica de imbatranire si mai ales, frica de a ne transforma in niste doamne cu ten ridat cred ca ne bantuie pe fiecare. Dupa 30 de ani incep sa apara primele semne ale imbatranirii si daca nu ati inceput sa le preveniti, aceasta este varsta ideala pentru a incepe utilizarea cremelor anti-aging, iar dupa 35-40 de ani in rutina de ingrijire ar trebui sa intre si cremele antirid. Treaba asta cu varsta ideala e relativa, poate unele dintre noi au nevoie de ingrijire de la 25 de ani, altele de la 35, suntem diferite, thanks God for that !
 Mitul tineretii vesnice nu exista decat in povesti, dupa cum bine stim, asa ca daca nu vreti sa aratati la 50 ca Baba- Cloanta, va recomand sa utilizati cremele potrivite fiecarei varste, fiecarui tip de ten pentru ca asa cum spunea si Coco Chanel " La 20 de ani ai tenul cu care te-a inzestrat natura, la 50 de ani ai tenul pe care-l meriti"

Ingrijirea anti-aging 

Urmand zicala " e mai bine sa previi decat sa tratezi " , produsele anti-aging sunt destinate in special tenului si gatului, si lupta impotriva imbatranirii premature a pielii. Acestea ofera pielii hidratarea optima, ii pastreaza elasticitatea si fermitatea cu ajutorul ingredientelor special formulate. 

Produse anti-aging recomandate : 

GlykoLift  Ser cu efect de lifting (flacon 30 ml), pret recomandat- 138, 11 Lei
GlykoLift este serul cu efect de lifting recomandat tuturor tipurilor de piele matura (sensibila, normala/mixta sau uscata). Datorita ingredientelor inovatoare obtinute prin glicobiotehnologie, serul are efect imediat si pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încantatoarea senzatie de “stergere a timpului”. Ajuta pielea sa combata îmbatranirea intrinseca si extrinseca si sa îsi recapete fermitatea si elasticitatea.
Se aplica seara si dimineata, pe fata si gatul perfect curate, masand delicat.
Pentru potentarea rezultatelor, se recomanda folosirea  lui înaintea cremei  GlykoLift.


Compozitie: Glycokine Factor STM  (reduce seminificativ ridurile, cu 46% dupa doar o luna), Phycojuvenine (extract de alge brune, bogat în polizaharide, polifenoli si poliol), Acid hialuronic  si Vitamina E - un puternic si binecunoscut antioxidant. 
UNA, CREMA ANTI-AGING PENTRU FATA (flacon cu pompa, 50 ml), pret recomandat- 108.81 RON

Este solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Ingredientul sau inovator, PhytoCellTec™ Alp Rose, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele, sursa acesteia de innoire continua. Complexul de ingrediente active (Matrixyl 3000, Untul de Cupuaçu si apa termala Herculane) reduce adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei. Pielea devine vizibil intinerita in doar 2 saptamani*.

*Studiu efectuat 22 pe paciente voluntare.

Ingrijirea antirid

Suntem genetic programati sa pierdem in timp substantele vitale pentru elasticitatea pielii ( colagenul, cheratina, elastina si acidul hialuronic).Pe langa acest lucru, asupra aspectului pielii noastre isi pun amprenta si factorii de mediu , cat si stilul de viata, si astfel, in jurul varstei de 35-40 de ani ridurile incep sa isi faca aparitia. Folosirea unor produse anti-rid nu va va sterge ca prin minune ridurile deja formate, dar le va imbunatati aspectul si le va reduce semnificativ.

Produse antirid recomandate : 



Crema antirid si anti-cearcan, contur de ochi (borcan, 15 ml)- pret recomandat 87.38 RON

Trateaza zona din jurul ochilor cu cearcane si riduri superficiale sau profunde. Crema propune un veritabil program restructurant, regenerant si antioxidant al pielii, reducand si prevenind atat ridurile de expresie, cat si pe cele profunde.

Formula sa bogata în ingrediente active contine:
Viniferol- unul dintre cei mai renumiti si eficienti agenti antirid si anti-ageing. Testele efectuate pe extras de piele umana au demonstrat modificari corelate cu reducerea diferentierii si stimularea proliferarii celulare. Prin puterea sa antioxidanta, restabileste echilibrul metabolic al celulelor pielii, avand ca rezultat încetinirea dezorganizarii celulare.
Complexul MDI- extras de cartilagiu marin, cu efecte vizibile anti-cearcan. Acesta actioneaza prin inhibarea degradarii colagenului din piele. Efectele sale anti-cearcan au fost demonstrate prin studii clinice.
Untul de Karite si uleiul de migdale dulci contribuie la sanatatea pielii, aducandu-i vitaminele si acizii grasi care contribuie la mentinerea supletei straturilor celulare.
Alfabisabololul este un anti-inflamator binecunoscut, iar apa termala Herculane
 are efect calmant si anti-iritant.



Nu putem sa nu imbatranim, dar daca tot o facem, haideti sa imbatranim frumos !

xoxo, 

Alina 




Un comentariu:

  1. Nu am incercat inca produsele de la Ivatherm dar cu siguranta le voi incerca . Mai ales acum ca am mai slabit , vreo 16 - 17 kg au devenit mai vizibile, dar dintre doua rele voi fi nevoita sa aleg in continuare raul cel mai convenabil

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !