miercuri, 1 octombrie 2014

# comunicat # crema antirid

Elmiplant Skin Defence- crema contra petelor pigmentare

Hello, glam girls !

Calendaristic e toamna de-o luna, insa abia de curand au inceput sa scada temperaturile si sa simtim cu adevarat ca ne apropiem de Craciun :D.
Toamna e momentul perfect pentru a incepe curele cu vitamine, curele pentru refacerea pielii arse de soare, cu pete pigmentare cauzate de radiatiile solare and so on. 
Impotriva petelor pigmentare va recomand un produs romanesc, ieftin si eficient, pe care mi-l doresc de ceva vreme, insa mereu uit de el cand ajung in farmacie sau in supermarket. M-am pricopsit de-asta vara cu cateva pete in jurul ochilor si sunt curioasa de efectele Elmiplant Skin Defence, mai ales ca vine la pachet si cu alte beneficii, cum ar fi efectul anti-rid si hidratarea pielii.



Printre problemele des intalnite ale tenului se poate numara si hiperpigmetarea: urme cu aspect maroniu, cauzate de expunerea la soare fara protectie UVA/ UVB, cauzate de varsta, de sarcina etc. Stralucirea si sanatatea tenului sunt umbrite de aceste pete inestetice, insa tenul poate redeveni suplu si stralucitor daca alegem un tratament potrivit pentru a fi urmat in toate anotimpurile anului: elmiplant prezinta Skin Defence, crema contra petelor pigmentare, cu factor de protectie solara 15. Produsul este ideal pentru prevenirea si tratarea hiperpigmentarii tenului, fiind imbogatit cu ingrediente active ce ajuta la uniformizarea culorii pielii si reducerea petelor pigmentare.




Explicarea problemei

In interiorul celulelor ce poarta numele de melanocite se fabrica melanina, substata responsabila de colorarea naturala a pielii si de protejarea acesteia impotriva razelor nocive ale soarelui. Petele brune sunt o rezultanta a cresterii excesive a productiei melaninei.
Cum actioneaza elmiplant Skin Defence

Crema contra petelor pigmentare elmiplant Skin Defence este imbogatita cu extract de lemn dulce 100% natural, ce actioneaza asupra pielii uniformizand culoarea naturala a acesteia si, asa cum spune numele produsului, reducand petele pigmentare. Complexul ACTIWHITE® inhiba formarea melaninei, permitand reducerea semnificativa a pigmentarii pielii.

Efectul antirid

Actiunea daunatoare a factorilor de mediu si incetinirea procesului de regenerare a pielii duc la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii. PRO-ELASKIN este un complex antirid de origine marina ce activeaza sinteza de colagen si elastina. Rezultatul este imbunatatirea hidratarii, fermitatii si elasticitatii pielii. Stimuland regenerarea celulara, este asigurata si actiunea antirid, cu ajutorul produsului Skin Defence. In plus, textura non-grasa transforma crema intr-o perfecta baza pentru machiaj.

Testele demonstreaza eficacitatea

Folosita zilnic, dupa o perioada de 28 de zile, rezultatele sunt vizibile, intensitatea petelor pigmentare reducandu-se cu aproximativ 30%, iar numarul acestora cu pana la 35%* . Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea capata o culoare uniforma si un aspect luminos.
Fara parabeni, parafine sau coloranti.

Produsul este disponibil in farmacii si in reteaua dm drogerie la pretul recomandat de 21 lei/ 50ml.

*Evaluare clinica instrumentala si auto-evaluare sub control dermatologic – 22 femei cu varste cuprinse intre 35-45 ani.

xoxo, 

Alina 

4 comentarii:

  1. am incercat si eu ceva asemanator, alta firma..a fost ok....

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant, eu inca nu am incercat nici un produs asemanator :( si nici nu cred ca am mare nevoie :D

    RăspundețiȘtergere
  3. buna cum pot sa dau comanda de produsul dat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti in orice supermarket, sau online pe emag.ro sau alte magazine online care vand produse elmiplant.

      Ștergere

Your comments make me happy !