sâmbătă, 25 octombrie 2014

# aoro # artdeco

3 produse pentru make-up low-budget

Hello, glam girls !



Machiajul este pentru mine mai mult decat o pasiune. Nu sunt make-up artist ( desi mi-as dori tare sa fac un curs, inca nu am gasit timpul necesar pentru el), ma descurc onorabil, zic eu, sa ma machiez singura zi de zi, si chiar pentru evenimentele la care particip . Am invatat sa ma machiez urmarind pe Youtube tutorialele mai multor bloggerite de make-up si exersand. Cel mai greu mi-a fost sa invat sa trasez linia de tus, dar in momentul de fata nu mai este o provocare pentru mine.
Am inceput sa-mi cumpar din ce in ce mai multe produse de machiaj : de la un fond de ten am ajuns sa am vreo zece, cateva palete cu farduri, rujuri, rimeluri, tusuri si asa mai departe. Un accesoriu important il reprezinta pensulele,de fapt daca vrei sa obtii un machiaj impecabil e cazul sa-ti cumperi pensulele adecvate pentru ochi si ten. Am cateva pensule de la Elf si cateva BrushArt, una Real Tecniques pentru ochi, si recent mi-am cumparat prima pensula Missha. Stiam despre Missha ca au cele mai bune BB creams, dar si produse de ingrijire, si a fost o surpriza sa descopar ca au si accesorii. Mi-am cumparat pensula nr. 6 pentru crearea umbrelor, si recunosc, am fost atrasa de aspectul ei, pare un produs high-end.  Cand a ajuns in mainile mele, am fost surprinsa sa descopar o pensula bine lucrata.



O folosesc pentru a aplica fardul pe pleoape, cat si pentru crearea de umbre in coltul exterior al ochiului. Am spalat-o de cateva ori si nu si-a pierdut nici un fir, nu si-a modificat forma dupa ce s-a uscat , si nici nu s-a dezlipit.  Costa 28 de lei pe aoro.ro.Una peste alta, sunt multumita de achizitie si voi mai cumpara pensule Missha pe viitor.
Un alt produs pe care recent l-am cumparat este baza pentru fardul de ochi de la Artdeco. Am o adevarata obsesie legata de bazele de pleoape , mereu o caut pe cea mai rezistenta, pentru ca am pleoapele uleioase. Pana acum , baza mea de pleoape preferata era cea de la Radiant, dar nu am mai ajuns in Obor sa o cumpar si mi s-a lipit de mana aceasta baza Artdeco. Citisem despre ea ca este buna, asa ca i-am dat o sansa. Am folosit-o cu farduri crema cat si cu farduri pudra, si ma declar absolut incantata de ea. Fardurile rezista pana ma demachiez, nu se misca de la locul lor pana ma demachiez. Am avut un singur incident cu un fard crema de la Oriflame care s-a stans in pliu, dar ulterior am realizat ca aplicasem o cantitate prea mare de baza si probabil nu am asteptat suficient inainte de a aplica fardul.
Chiar daca vine ambalata intr-un borcanel, este usor de aplicat. Momentan o aplic cu degetul, iar in momentul cand o sa se mai consume intentionez sa o aplic cu o pensula sau un buretel pentru fardul de ochi.  Baza arata ca o pasta bej- aurie, in recipient fiind solidificata. Are 5 g si este valabila 12 luni de la desigilare, suficient timp pentru a o consuma. Contine vitamina E si bisabol, ingrediente necesare hidratarii pielii pleoapelor si neutralizarii culorii . Am observat ca intensifica nuantele fardurilor  si ca acestea sunt usor de blenduit peste baza, dar si faptul ca daca aplici baza corect fardurile raman la locul lor pana la 12 – 14 ore, iar acest lucru este mai mult decat excelent pentru o baza de machiaj drugstore.  Costa 30 de lei, un pret decent pentru ce stie sa faca.

Ultima recomandare in materie de produse de machiaj este cel mai recent ruj cumparat, un ruj Rimmel Lasting Finish, un ruj cu persistenta indelungata pe care l-am achizitionat intr-o culoare ideala pentru toamna, 164 Tantrum, un rosu-burgundy superb.
In rujurile Lasting Finsh este inglobata tehnologia Colour Protect, care asigura culori cu pana la 25 % mai pigmentate si mai vibrante. Culorile sunt saturate si au efect de lunga durata, rezista pe buze pana la 6-8 ore, insa am observat ca se mai estompeaza daca mancam sau consumam bauturi.
Ce-mi place la acest ruj este faptul ca, desi este un ruj cu persistenta indelungata nu usuca buzele, iar culoarea devine uniforma de la prima aplicare. Nu este nevoie sa aplici mai multe straturi pentru a obtine o culoare vibranta. Se aplica precis, iar aspectul obtinut este o culoare mata si uniforma, foarte confortabil de purtat.
Nuanta Tantrum pe care am ales-o este ideala pentru toamna. Mi-am dorit mult un ruj burgundy, dar nu foarte inchis, cu o tenta rosiatica , pe care sa-l pot asorta cu nuantele mele preferate nude cu care-mi machiez pleoapele. Daca sunteti fane ale machiajului pin-up, aceasta este nuanta ideala.
Chiar daca pe site nuanta pare a avea o tenta rozalie, va asigur ca in realitate nu este deloc asa. Nu de alta, dar nu mi-as fi cumparat un ruj roze, pentru ca am impresia ca nu ma avantajeaza, mai ales acum de cand m-am vopsit blonda.
Daca sunteti in cautarea unui ruj low – budget pentru toamna, va recomand Rimmel Lasting Finsh, pentru ca la pretul de 15 lei veti primi un ruj elegant si pigmentat intr-o nuanta adorata de divele vechiului Hollywood, potrivita tuturor nuantelor de ten . Hidrateaza buzele si nu intra in liniile fine, este catifelat si rezistent. L-am adaugat in colectia mea de rujuri si-l port cu mandrie, am observat ca incepe sa se mareasca in fiecare luna, dar hey, o fata nu are niciodata prea multe rujuri sau prea multe cosmetice !
Acestea au fost cele mai recente produse de machiaj pe care le-am achizitionat, sunt foarte multumita de ele si le folosesc aproape zi de zi in machiajul meu. Pe viitor sper sa-mi fac curaj sa incep sa postez si machiaje pe blog, dar momentan imi doresc sa mai exersez anumite tehnici pentru a va putea prezenta un machiaj demn de blog.
Produsele prezentate astazi le puteti achizitiona urmand linkurile indicate pe cuvintele cheie, iar pana duminica, 26. 10. 2014 , pe aoro. ro aveti transport gratuit la orice comanda peste 255 lei.

XOXO,

Alina

4 comentarii:

  1. Vai, sa-mi fie rusine! Desi ma tenteaza de ceva timp, nu am inca nici un ruj de la Rimmel. Cred ca sunt grozave! Adica, din ce-am testat prin magazine si ce am vazut online.
    Am mai auzit de produse Artdeco si e bine de stiut ca ar fi o baza buna :*
    Mi-a placut acest articol si felul cum ne-ai relatat.
    Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il ador pe-al meu, e o culoare atat de frumoasa si persista destul de bine. pupici

      Ștergere
  2. Great post, that lipstick color is gorgeous! Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tenteaza si pe mine baza pentru fard de pleoape. Din cate ne zici tu, pare foarte ok.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !