sâmbătă, 20 septembrie 2014

# aoro # aoro.ro

Top 3 parfumuri pentru barbati

Hello, glam girls !




Noi , fetele, suntem cochete, aranjate si parfumate din cap pana in picioare, si de ce n-ar fi si partenerii nostri la fel ca noi ? Nu stiu voi cum procedati , insa eu mereu am cumparat cosmetice pentru partenerul meu de viata, de multe ori impreuna cu el, si de alte ori singura, pentru ca in 6 ani de cand locuim impreuna am invatat sa ne cunoastem preferintele in materie de cosmetice si parfumuri.
In materie de cosmetice / produse de ingrijire , nu prea foloseste produse special create pentru barbati ( cu exceptia produselor de barbierit si a gelurilor de dus ), daca are nevoie de o crema de fata , o foloseste pe-a mea, daca ii apare un cos, foloseste produsele mele pentru a-l elimina.
Insa situatia se schimba radical atunci cand vine vorba de parfumuri. Nu , nu le foloseste pe-ale mele, ci este foarte pretentios si se plictiseste repede de un parfum. De multe ori s-a intamplat sa foloseasca parfumul o saptamana, doua si sa-l vad cum il evita,  cautand online noi arome pentru a le aduce acasa. Ca si mine, prefera notele lemnoase si florale, parfumuri puternice, dar nu grele, innecacioase. De-a lungul timpului, vreo trei parfumuri l-au cucerit si le recumpara periodic. Ei da, trei, pentru ca ii place sa-si schimbe parfumul in functie de stare, de momentul zilei sau de evenimentul unde alege sa-l poarte. Cred ca de-a lungul timpul a avut parfumuri de la mai toate marile case de moda : cu Kenzo nu s-a inteles, Mont Blanc nu persista suficient, insa adora parfumurile Paco Rabanne, Christian Dior, si alte cateva despre care veti citi in continuare. Prin urmare, in topul lui se prezinta astfel :
3.       Gucci Guilty

Incadrandu-se in rigorile sale, Gucci Guilty este un parfum lemnos- floral lansat in 2011, ale carui note se prezinta in felul urmator : note de varf : lavanda si lamaie de Amalfi ;  note de mijloc – floare de portocal ; note de baza : cedru de Virginia si patchouli. Creat de parfumierul Jacques Huclier ( a mai lucrat pentru Adidas, Thierry Mugler , Nina Ricci), acesta se afla pe locul 6 in topul celor mai vandute parfumuri pentru barbati, deci este un parfum popular. Are un siaj moderat, rezista pe piele aproximativ 4-6 ore. Il foloseste cu precadere ziua pentru ca nu este un parfum foarte intens . L-a ales in defavoarea  lui The One by Dolce & Gabanna, considerandu-l mai fresh si mai potrivit pentru gusturile sale.
2.       Guerlain Homme

Parfumul acesta a fost o surpriza pentru el , i l-am cumparat pentru ca dadusem o comanda destul de mare pe aoro.ro, si m-am gandit sa cumpar si pentru el un parfum, unul pe care nu il incercase pana atunci. M-am ghidat dupa recenziile cumparatorilor de pe site, si oricum , eu am o slabiciune pentru casa Guerlain, asa ca acesta a fost alesul. I l-am luat in varianta de 30 ml, in ideea ca daca nu-i place, macar sa nu-mi para rau de banii pe care i-am platit ( a fost destul de ieftin totusi , 87 lei ).
Revenind la parfum, acesta este unul lemnos , dar totusi foarte fresh, se deschide cu  note de mojito ( aroma de menta , lamaie, rom alb). Dupa un timp , notele de baza isi fac simtita aroma, iar bergamota, cedrul si vetiverul se alatura spectacolului olfactiv. Chiar daca este lansat in 2008, va ramane un parfum mereu actual , lemnos fara a fi greu de suportat, fresh si fructat fara a avea vreo nuanta dulce. Siajul este unul moderat , Guerlain Homme pastrandu-si aroma pe piele pana la 5-6 ore.
Incadrandu-se in criteriile iubitului meu , nu mai este nevoie sa va precizez ca a devenit instant  parfumul purtat cel mai des. Cu ocazia asta am primit si unda verde sa-i cumpar alte parfumuri, in functie de preferintele mele.
1.       Dior Homme 

Parfumul asta are, ca si celelalte o istorie. L-a testat intr-o zi intr-o parfumerie si s-a indragostit iremediabil de aroma sa , dar la vremea respectiva avea destule parfumuri si a preferat sa-l lase acolo. La scurt timp am plecat intr-o minivacanta la Roma, iar la intoarcere ne-am opit in duty-free –ul de la aeroport pentru o ultima runda de cumparaturi. L-am gasit la un pret bun ( ~ 70 eur / 100 ml) si evident,  l-a adaugat mini-colectiei sale de parfumuri. In momentul de fata este parfumul suprem pentru el, il alege pentru toate evenimentele la care mergem, sau cand pur si simplu il considera adecvat momentului.
Notele parfumului se prezinta in felul urmator : note de baza –vetiver, piele, patchouli ; note de mijloc – iris, ambra, cacao; note de varf – bergamota, lavanda, salvie.  Dior Homme este un parfum pentru barbati eleganti si moderni,  unde aromele se imbina intr-o maniera  delicata, facandu-l astfel potrivit pentru orice moment al zilei. Persista 8-9 ore, chiar daca este apa de toaleta ( nu exista in varianta apa de parfum ). In ultimul an , Dior Homme  a devenit parfumul lui de suflet , cred ca-l va recumpara cat va exista pe piata. Este parfumul pentru care a fost complimentat de fiecare data cand l-a purtat.Recent am observat ca se afla si in oferta aoro. ro la un pret mult mai bun decat am platit noi ( 245 lei / 100 ml) .
Sper ca articolul meu va va inspira pentru viitoare cadouri  pentru partenerii vostri de viata, eu una intotdeauna caut recenzii, note ale produselor pe care aleg sa le cumpar, mai ales cand cumpar pentru altcineva. Daca totusi va doriti sa vedeti cum miros parfumurile pe pielea partenerului ( stiti ca miros diferit pe fiecare pesoana in parte ), pe aoro.ro puteti achizitiona mostre de 1 ml sau de 5 ml la preturi prietenoase.
Faceti-le suprize parfumate partenerilor vostri, vor fi mereu placut surprinsi si recunoscatori, iar cand va veni momentul fiti sigure ca va vor rasplati cu aceeasi moneda. Alegeti parfumuri din top 10 cele mai vandute, astfel nu veti risca niciodata sa dati gres cu alegerea facuta.

 xoxo, 

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !