miercuri, 24 septembrie 2014

# b.u. # bu trendy

B.U Trendy - un parfum lemnos in culori de toamna

Hello, glam girls !

Daca ma urmariti, stiti deja de pasiunea mea pentru parfumurile cu iz lemnos. Iar cand acesta este intruchiparea tineretii si a entuziasmului, a fetelor pasionate de moda si tendinte actuale, va spun ca este un must-have pentru masuta noastra de toaleta.





Cele inspirate de mediul urban şi pasionate de moda se vor indragosti iremediabil de B.U. Trendy, parfumul bogat în arome hot ce descriu spiritul tanar, artistic şi liber al celor cool.
B.U. Trendy combina ludic aromele senzuale, lemnoase, cu cele fresh, intr-un parfum ce imbraca spiritul ghidat de aventura şi neconventional. Notele de mar verde oferă parfumului prospetimea dulce a livezilor cu floare, in timp ce mandarina condimenteaza notele sofisticate ale trandafirului cu o atingere jucausa. Imaginea relaxata a celor care sunt în permanenta la curent cu tot ce este „en vogue” e transpusa in notele delicate si puternice de bujori. Textura intriganta a parfumului B.U. Trendy este rezultatul amestecului de lemn de santal cu mosc oriental.
Parfumul B.U. Trendy este accesoriul ideal pentru cele care „servesc la micul dejun” tendintele in orice domeniu al frumosului si care impresioneaza in fiecare zi prin personalitatea lor bine conturata. Aspectul studiat si stralucirea din pivirea jucausa sunt incununate şi perfect completate cu o simpla atingere de B.U. Trendy.

B.U. Trendy este disponibil în următoarele variante:
EDT 50 ml – 47 lei



Deo Spray 150 ml – 12,5 lei


Deo Natural Spray 75 ml – 24 lei


xoxo, 

Alina 

Un comentariu:

Your comments make me happy !