duminică, 31 august 2014

# avon # b.u.

Top 5 geluri de dus

Hello, glam girls !

Chiar daca sunt beauty blogger, asta nu inseamna ca am testat cantitati impresionante de geluri de dus, dar  dintre cele testate, sunt cateva care au reusit sa ma determine sa le recumpar, si sa ajunga printre preferatele mele la acest capitol. O sa va vorbesc astazi despre gelurile de dus din top 5,  urmand ca pe viitor sa va povestesc si despre gelurile de dus care nu mi-au placut si care zac abandonate prin baie.

Pe locul 5 se afla gelul de dus exfoliant Discover Parisian Delight de la Oriflame. Mi-a atras atentia aroma lui intr-un catalog, si l-am comandat impreuna cu fratele lui fara particule abrazive.  Il prefer mai mult pe acesta exfoliant ca-i 2 in 1, spala si exfoliaza si-l folosesc in serile cand am nevoie de exfoliere, dar prefer un dus rapid, nu o baie in cada.
Pe locul 4 se afla gelul de dus Jardins du Monde Floare de Tiare de la Yves Rocher, un gel de dus care miroase absolut demential, curata pielea foarte bine si o lasa catifelata si parfumata. Ca si celelalte geluri de dus din colectia Jardins Du Monde, nici acesta nu m-a dezamagit, ba chiar a ajuns sa fie printre preferatele mele.
Locul 3 in preferintele mele il ocupa gelul de dus Dusch Das cu magnolie, cumparat din Lidl. M-am bucurat mult sa il gasesc ( cred ca era o saptamana tematica ) , pentru ca pana atunci nu-l mai vazusem si cu siguranta l-as fi cumparat. Ne-am " cunoscut " anul trecut cand prietena mea care locuieste in Italia mi-a adus unul identic, si de-atunci tot il cautam pe la noi, dar fara succes.Lasa pielea curata , n-o usuca, si o parfumeaza cu un miros discret de magnolii.



Pe locul 2, se afla cel mai nou gel de dus lansat de B.U., B.U. in action cu iaurt si smochine. Acest shower smoothie m-a impresionat inca de la prima folosire. Miroase delicios, mai mai ca-ti vine sa gusti din el , are o aroma fructata super placuta.Mi-ar placea sa existe si un deodorant cu aroma asta ( am un B.U. in action cu frangipani, poate exista si cu smochine :D ). Daca il vedeti pe la rafturi, luati-l acasa, costa pana in 10 lei si face toti banii.
Mult-asteptatul loc 1 este atribuit gelului de dus Elmiplant Care Moments cu bambus si extract de orez. Aroma sa este atat de delicata ,miroase atat de proaspat incat in 5 zile din 7 il prefer pentru dus. Chiar daca am si colectia noua, Senses Touch - despre care o sa va vorbesc intr-o alta postare-, acesta ramane preferatul meu. Lasa pielea hidratata si catifelata, invaluita intr-un miros delicat de lapte de bambus, o nebunie !Sper ca cineva de la Elmiplant sa citeasca postarea si sa nu-l retraga in veci de pe piata!

Inchei aici topul preferatelor mele, si as fi curioasa sa-mi spuneti intr-un comentariu care este gelul vostru de dus preferat.

xoxo,

Alina

9 comentarii:

  1. Trebuie sa-mi cumpar si eu neaparat un gel de dus BU, nu am avut niciodata. O sa-l incerc pe cel sugerat de tine. Oare lotiune de corp BU nu exista?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi aduc aminte sa fi gasit pe undeva, dar daca gasesti sa ma anunti si pe mine plsssssss !

      Ștergere
  2. uite ca nu am avut pana acum un gel de dus b.u. sau elmiplant. astea urmeaza, in mod clar! si-asa gelul de dus recharge de la avon e pe duca! ador si eu gelul cu flori de tiara de la yves rocher. mi s-a parut persistent, puternic, si face o spuma consistenta! pe langa el, ador gelurile de dus senses de la avon. plus cele de la balea. mi-e atat de greu sa ma deciiiid!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si uitat de cele de la balea!! Cred ca e cazul sa ma duc pe la DM, dar mi-e cam peste mana :D XO

      Ștergere
  3. Intr-o vreme aveam o groaza de geluri de dus....acum am 2 si 1 sapun 100% vegetal.
    Viata e mai simpla :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt obsedata cu gelurile de dus. Nu apuc sa termin unul, ca il si incep pe celalalt. Mereu ma aprovizionez cu ele. Dintre cele enumerate de tine am incercat doar Dush Das si cel de la Yves Rocher (alta aroma). Imi plac foarte mult! Recent am terminat unul de la Wella. Moaaaama ce bine mirosea <3 http://anytagyosmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. cat imi plac gelurile de la Dusch Das! pacat ca nu se gasesc la noi.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !