vineri, 22 august 2014

# beauty blogger # lavender apple

Mineralium Dead Sea Scrub

Hello, glam girls !


Scrubul este o parte importanta in ritualul meu de ingrijire, si mereu sunt in cautarea unui produs bun care sa ma multumeasca. De obicei prefer scruburile spumante, nu stiu de ce am o slabiciune pentru ele, poate din comoditate ( lazy me :)) ). 
Ultima achizitie insa a fost o tragi-comedie, in cazul  in care va intrebati ce-i cu pozele de mai jos. Am comandat scrubul de pe site-ul plantebio.ro, mi-a placut magazinul lor online, incepand de la cum e structurat pana la preturi si branduri disponibile. Am plasat comanda si de aici a inceput peripetia. Plante Bio livreaza cu Urgent Curier. Am mai avut probleme cu transportul de la ei si cu alte ocazii, dar de data asta au facut-o lata. Pe langa faptul ca a durat cam 5-6 zile sa-mi aduca un colet din Bucuresti, a ajuns si murdar, scurs si asa mai departe.Imaginile vorbesc de la sine.Scuza lor a fost ca nu m-au gasit acasa, desi n-am fost sunata de nimeni sa ma anunte ca am un colet la ei. Norocul lor a fost ca pentru pachet a semnat fratele meu, eu nefiind acasa, pentru ca nu l-as fi acceptat in veci aratand asa :




Am trecut peste chestia cu transportul si daca tot il aveam acasa, m-am asigurat ca folia de protectie este intacta.Nu-mi inchipui cum s-a scurs o parte din ulei din el, pentru ca folia de protectie era intacta.
Mineralium Dead Sea Salt Scrub Lavender & Apple este un produs pe care mi l-am dorit tare mult, in principiu pentru ca-i bio si nu contine alergeni sau parabeni. Am inceput sa pun pret pe chestiile astea de ceva vreme. Plus ca pe langa promisiunea de a-mi exfolia pielea moarta, acest scrub imbogatit cu minerale de la Marea Moarta promite sa imi oxigeneze tesuturile si sa redea elasticitatea si aspectul catifelat al pielii.
De obicei aleg scrub-uri spumante, nu stiu de ce ma atrag mai mult, asa ca nu stiam la ce sa ma astept de la acesta care este uleios. Well, a fost dragoste la prima aplicare, imi place mult textura sa, cat si cum imi face pielea sa se simta si sa miroasa dupa folosirea lui. Nu prea imi place lavanda, si spre fericirea mea nu miroase deloc a lavanda, mai degraba a mere si ceva urme de scortisoara parca. Datorita uleiului din compozitie, hidrateaza bine pielea. Exfoliaza tare bine pielea moarta, si ma ajuta astfel sa obtin o piele catifelata , cat si sa lupt cu foliculita :( . Am nevoie de exfoliere si hidratare maxima pentru a o tine in frau).
Una peste alta, este un produs minunat si se consuma destul de greu ( borcanasul are 500g). Il voi recumpara cu siguranta, si o sa mai cumpar si alte produse din gama Mineralium Dead Sea.
Daca sunteti tentate , il gasiti pe plantebio.ro la pretul de 60 de lei.


XOXO,

Alina

4 comentarii:

  1. Si eu prefer tot scrub-urile spumante, imi plac mai mult! Acum folosesc unul cu Vanilie de la I love...e superb! Imi pare rau ca a ajuns la tine in situatia asta! Cine stie cum l-au aruncat de colo colo si poate s-a intepat in ceva! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine, pacat de incidentul cu transportul..eu pot spune ca inca nu am patit nimic da deastea dar niodata nu se stie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, le puteti cumpara mai ieftin direct de pe site-ul lor www.mineralium.ro

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !