marți, 19 august 2014

# bucle # bucle cu placa

Bucle perfecte si rezistente ? Tell me more !!!

Hello, glam girls!


Stiti vorba aia ca fetele cu parul drept si-ar dori sa-l aiba cret si invers? Ei bine, evident ca se aplica si in cazul  meu . De cand mi-am lasat parul lung visez la niste bucle perfecte, care sa nu imi ia 10 ore sa le fac si sa  reziste ceva timp fara a folosi tone de fixativ sau spuma.

 Parul meu este foarte subtire si fragil si atunci primele produse testate pentru bucle au fost bigudiurile, pentru a nu-mi deteriora parul mai rau. Clasice, bigudiuri flexibile, magic leverag si multe alte modele am folosit. Toate au avut acelasi efect pentru mine : niste bucle neuniforme, si care nu rezista decat cateva ore. Am incercat sa mi le fac utilizand o perie rotativa, dar cele doua maini stangi ale mele n-au reusit sa obtina un rezultat multumitor.
Am renuntat pe moment, dar am  pornit in cautarea unei unelte cu care sa reusesc si eu sa am bucle perfecte, ca metode de a-mi proteja parul de efectele placii sau ale ondulatorului sunt destule.
M-am oprit pe tpb.ro pentru ca stiam ca gasesc multe produse profesionale, si-am inceput cautarea produsului ideal. Mi-a luat ceva timp sa ma decid daca sa aleg o placa sau un ondulator, dar pana la urma am ales placa ceramica 2 in 1 pentru intins parul si pentru bucle.  Un aparat cu care sa imi pot face buclele visate, daca vreau pot sa-mi intind si parul, si care nu-mi ocupa mult loc pe masa de toaleta.Ce poate fi mai minunat ?


V-am mai spus probabil si cu alte ocazii ca n-am mai folosit placa de par , decat la salon. Acolo am realizat ca cea mai usoara metoda de a-mi increti parul este placa. Ies niste bucle dementiale, arata natural si rezista mult.  Cand am ales aceasta placa, m-am uitat un pic la specificatiile tehnice si am aflat ca temperatura la care se poate lucra cu placa este reglabila, de la 120 la 200 de grade ( un mare plus, o puteti seta in functie de preferinte ). In interior are 2 placi , una concava si una convexa, iar acest lucru este iarasi un mare plus, buclele se vor defini mai usor datorita formatului. Un alt lucru care mi-a placut la placa este cablul rotativ, pentru mine inseamna mult faptul ca mainile mele nu se vor incurca in el in timp ce ma coafez. Daca la toate aceste aduni si pretul de doar 135 lei, obtii the holy grail.
Ce-mi mai place la tpb.ro este faptul ca in Bucuresti transportul prin curier costa doar 5 lei,( daca vrei produsele in aceeasi zi in care ai plasat comanda, 20 lei) , iar pentru restul tarii transportul costa 14 lei, fair enough !

Voi cum obtineti buclele perfecte? Ceva sfaturi si ponturi si pentru mine ?

xoxo,

Alina

Un comentariu:

  1. nu am placa, cred ca am folosit de maxim cinci ori in viata mea...adevarul este ca parul arata bine cuafat dupa ce il intinzi...

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !