miercuri, 27 august 2014

# advance tecniques # aoro

Avon Advance Techniques 360 Nourishment Morrocan Oil Set

Hello, glam girls !


Poate v-ati intrebat de multe ori cat de bune sunt produsele companiilor de tip MLM, daca sunt eficiente si daca isi merita pretul. Din experienta va spun ca unele companii au produse minunate, de multe ori mai bune decat cosmetice high-end cu preturi imense; dar mi s-a si intamplat sa cumpar produse de care sa fiu foarte dezamagita. De-a lungul anilor am folosit foarte multe produse de la Avon si Oriflame, cele care au meritat le-am recumparat , iar  astazi va vorbesc de preferatele mele in materie de ingrijirea parului de la Avon, pe care le-am descoperit din greseala .
Avand parul gras, aleg mereu cu teama produsele de ingrijire, tocmai pentru ca-mi e teama ca nu cumva sa-l ingras si mai tare.Insa am momente cand cumpar din instinct anumite produse, si pe urma le abandonez pe un raft. Pe multe ajung sa le folosesc  dupa o perioada, exact cum s-a intamplat si cu setul de la Avon.

Setul Avon Advance Techniques 360 Nourishment ( de fapt e impropriu spus set, produsele se comanda separat) mi-a atras atentia datorita uleiului de argan din compozitie, iar despre acest “ ulei de aur “ nu cred ca mai e cazul sa va spun, s-a tot vorbit despre beneficiile si proprietatile sale.Este compus din : sampon pentru toate tipurile de par, balsam de par si tratament leave-in.  Acestea contin ( pe langa uleiul de argan, evident ) pro-vitamina B5 si vitamina E, si promite sa  fortifieze, sa regenereze parul. De asemenea mai promite sa-i ofere o textura matasoasa si stralucire intensa si o coafare mai usoara a parului degradat.

Samponul Avon Advance Techniques 360 Nourishment  pentru toate tipurile de par a fost o alegere nefireasca pentru mine, pentru ca de obicei aleg sa cumpar produse destinate parului gras si ma feresc de cele destinate tuturor tipurilor de par sau de cele de tip 2 in 1 ( sampon si balsam in acelasi recipient ). Ambalajul este de tip squeeze, imi place ca sistemul de deschidere este foarte practic, si mai ales prietenos cu unghiile. Vine in variante de 250 sau 400 de ml. Textura este lichida, precum a celorlalte sampoane obisnuite. Mi-a placut de la prima folosire, curata foarte bine parul, face multa spuma inca de la prima aplicare si are un miros foarte placut, cu tenta orientala. Nu mi-a ingrasat parul mai rau si nici nu am avut alte probleme din cauza folosirii sale, gen matreata sau iritatii ale scalpului. Acest sampon cu ulei de argan de la Avon chiar m-a impresionat.

Balsamul de par Avon Advance Techniques 360 Nourishment  vine intr-un recipient de 250 ml. Mirosul este identic cu cel al samponului, la fel si modul de deschidere a recipientului.Descurca rapid parul, fara a fi nevoie sa aplicam cantitati industriale. Un alt plus a primit pentru textura sa , care are o densitate moderata, nu este nici prea lichida, nici prea cremoasa, iese din recipient fara mari eforturi.  Urasc balsamurile la care ma chinui sa scot continutul sau au un sistem de dozare ciudat. Dupa clatire lasa parul moale, fin si descurcat si mai ales invaluit intr-o aroma placuta ce se pastreaza aproximativ o zi.


Tratamentul leave-in Avon Advance Techniques 360 Nourishment  a fost produsul de care m-am temut cel mai tare, pentru ca este uleios. Sticla de 30 de ml este dotata cu o pompita pentru dozarea optima a tratamentului , iar pe ambalajul de carton sunt trecute informatiile producatorului.  L-am aplicat dupa fiecare spalare, la inceput mai timid asa, doar pe varfuri, iar ulterior am prins curaj si l-am aplicat pe toata lungimea firului de par, avand grija insa sa nu-l pun si pe scalp.  Pentru ca parul meu este foarte lung, aplic cam 2-3 pompite in palma, il incalzesc putin si apoi il distribui pe toata lungimea firlui de par cu miscari rapide. Repet operatiunea de aproximativ 3 ori, deci am nevoie de vreo 9 pompite pentru o aplicare totala. Comparativ cu celelalte produse din gama, acesta este cel mai intens parfumat, imi place tare mult aroma lui si deseori il prefer altor balsamuri leave-in tocmai din acest motiv. Daca este folosit o perioada mai indelungata, si bineinteles impreuna cu celelalte produse din gama, acesta are rezultate extraordinare. Varfurile mele s-au despicat mai putin decat de obicei, prin urmare sunt nevoita sa tund mai putin par la urmatoarea vizita la coafor. Si inca o chestie, am observat ca daca scap mai mult produs pe varfuri, parul capata un aspect  “  wavy “   ( eu uneori mai apelez la trucul asta pentru o coafura lejera de vara).

Vedeti cat il iubesc, mai e putin putin !

 Ca si concluzie finala, as spune ca aceste produse Avon fac  in mare parte ceea ce promit : parul arata mai bine pentru ca este prevenita despicarea firului de par ( nu va asteptati sa va repare firele despicate deja, nici un produs nu face asta -  cu exceptia foarfecei, evident); parul este mai stralucitor si capata o textura matasoasa, iar acest lucru l-am realizat in urma remarcilor facute de cunostintele mele ( eu n-as fi realizat asa o mare diferenta ) ; date fiind beneficiile de mai sus, este evident ca un par mai sanatos va fi mult mai usor de coafat, iar coafura aleasa va rezista mai bine. Pe mine m-au convins, chiar daca sunt niste produse accesibile, aste nu inseamna ca nu sunt eficiente, dimpotriva, isi fac treaba foarte bine si intentionez sa le recumpar in viitorul apropiat.

Preturile produselor sunt de 17 – 19 lei fiecare, si pe langa faptul ca le puteti comanda de la orice reprezentant Avon, le puteti comanda acum si de pe aoro.ro, am vazut ca au in stoc o multime de produse Avon cat si Oriflame la preturi bune. Eu personal comand multe cosmetice de la ei, chiar si Avon, imi este mult mai usor sa-mi aleg de pe site si sa imi fie livrate acasa decat sa stau sa alerg dupa reprezentanti.

Daca si voi ati folosit produsele acestea, va invit sa-mi lasati parerea voastra intr-un comentariu. De asemenea, daca ati folosit si alte produse ale companiilor de tip MLM va invit sa-mi spuneti care v-au cucerit si de ce.

 

xoxo,

 

Alina





3 comentarii:

  1. eu am avut toata gama si mi s-au parut foarte bune, sa nu mai zic si de pretul foarte convenabil

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că te-au mulţumit, eu am din această gamă serul şi pe mine una deocamdată nu m-a încântat...dar o să îi mai acord o şansă.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !