marți, 26 august 2014

# apa minerala pentru ten # beauty blogger

Apa minerala spray pentru piele Elmiplant

Hello, glam girls !



Pentru a ne menţine sănătoşi şi frumoşi, hidratarea trebuie să vină atât din interior, cât şi de la exterior. Suntem 70% apă, iar atunci când deshidratarea intervine, întregul organism suferă, inclusiv pielea care capătă un aspect obosit, rigid, tern. În ajutor, pentru o hidratare optimă, apa minerală pure moisture de la elmiplant îşi propune să hrănească epiderma, lasând-o suplă şi revigorată printr-o simplă pulverizare.



Compoziţie – prietenie cu natura
Cu o compoziţie unică de săruri minerale şi oligo-elemente precum magneziu şi calciu, pure moisture ajută la creşterea nivelului de hidratare a pielii, în timp ce conferă prospeţime şi tonifiere. Atât magneziul, cât şi calciul, sunt buni absorbanţi, primul element având un uşor efect dezinfectant, în timp ce calciul prezintă un uşor efect antiinflamator. Produsul conţine gaz propulsor natural, inert şi non-inflamabil, ce nu afectează stratul de ozon. Revigorarea tenului este la o pulverizare distanţă.

Întrebuinţare
Apa minerală elmiplant este binevenită indiferent de anotimp sau activitate: vara la plajă, pentru un efect răcoritor, la birou, pentru a împrospăta tenul şi o deconectare meritată, în călătorii, iarna pentru extra-hidratare, aplicată singură ori înainte de cremă sau oricând i se face sete pielii. Pe lângă efectul de hidratare a straturilor superioare ale epidermei şi revigorare a tenului, pure moisture ajută la fixarea machiajului sau la îndepărtarea impurităţilor. Produsul poate fi utilizat atât pe ten, cât şi pe corp, are pH neutru şi nu are contraindicaţii, fiind recomandat pentru orice tip de piele, în special pentru cea sensibilă.

Pentru a-şi păstra elaticitatea şi supleţea, pielea trebuie să aibă nivelul optim de apă în epidermă, iar elmiplant pure moisture potoleşte setea de prospeţime, revigorare şi hidratare a pielii, cu fiecare utilizare.

Testat dermatologic, fără parabeni, fără parafine, fără coloranţi.
Preţ recomandat: 16 lei, 150ml

xoxo, 

Alina 

5 comentarii:

  1. Wtf?! Asta-i review sau doar reclama? Pur si simplu ai insirat niste informatii pe care le gasesc pe site-ul producatorului...unde e parerea ta personala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate anonim, nu stiu unde ai citit ca acesta ar fi un review! Este un comunicat de presa publicat pentru a le prezenta cititorilor produsul, poate multi nu au timpul tau liber sa cerceteze zilnic site-ul producatorului. Simte-te liber sa te semnezi la urmatorul comentariu, poate asa o sa stiu cum sa ma adresez data viitoare .

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Invatati sa faceti diferenta intre review si prezentare inainte sa comentati.

      Ștergere
  2. nu stiam ca si cei de la Elmiplant au scos asa ceva. tentant

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !