marți, 8 iulie 2014

# calcaie crapate. # comunicat

Noutati de la Elmiplant !


Hello, glam girls !



Nu-i nimic mai urat decat o persoana cu calcaie neingrijite, sau crapate , afisate ostentativ printr-o pereche de sandale sau papuci.
 Cercetand ultimele aparitii in domeniul ingrijirii picioarelor, vin astazi cu doua vesti bune pentru voi : Elmiplant lanseaza doua creme pentru picioare, si sunt foarte accesibile :



Crema reparatoare pentru calcaie crapate

Pe langa aspectul inestetic, calcaile crapate sunt si neplacute la atingere. Solutia vine de la elmiplant: crema reparatoare pentru calcaie crapate ofera rezultate rapide si, astfel, in doar sapte zile de utilizare, pielea se reface vizibil. Untul de shea hraneste si hidrateaza pielea, lasand-o catifelata. Fiind imbogatit cu 10% uree, produsul accelereaza si intensifica procesul de hidratare, actionand in profunzime. Pentru o senzatie si mai placuta, crema contine menta racoritoare.

Crema reparatoare pentru calcaie, 75ml - 10,5 lei



Crema hidratanta pentru calcaie

Pentru a combate senzatia de picioare obosite si pentru o hidratare de nota 10, elmiplant propune crema hidratanta pentru calcaie. Bogata in unt de avocado, aceasta asigura hidratare intensa si rezultat rapid – piele catifelata si picioare relaxate. Extractul de menta este atingerea fresh ce completeaza experienta ingrijire-rasfat. Pielea isi recapata rapid supletea si elasticitatea.

Crema hidratanta pentru calcaie, 75ml - 9,5 lei

Produsele nu contin parabeni, parafina sau coloranti. Extractele de menta, unt de shea si avocado sunt 100% naturale.
Stiu ca mai am destule produse pentru picioare, dar extractul de menta din produse ma face sa le caut la rafturi .


XOXO,

Alina

2 comentarii:

Your comments make me happy !