vineri, 4 iulie 2014

# acid salicilic # beauty blogger

Crema pentru ingrijirea picioarelor Ivatherm

Hello, glam girls !

Daca zilele trecute  va prezentam pe blog 3 produse must-have pentru vara, astazi va vorbesc despre unul dintre acestea, si anume crema pentru ingrijirea picioarelor Ivatherm, pe care o folosesc de cateva saptamani.
Stiti doar cat iubesc produsele romanesti, asa ca alegerea mea a fost fireasca. Aveam nevoie de picioare frumoase si hidratate pentru sandale,prin urmare am adus in rutina mea cel mai nou produs Ivatherm.
                   



Stiti si voi ca pielea de pe talpa este mai groasa decat pe restul corpului , iar acest lucru o face sa reziste deformarilor cauzate de mers sau alergat. Cand straturile superioare ale pielii sunt deshidratate, apare pielea solzoasa, sau chiar crapaturile care pot duce extrem de repede la infectii.
 Pentru a preveni , cat si pentru a trata aceste afectiuni ale pielii talpilor ,  Ivatherm a lansat "Crema pentru ingrijirea picioarelor " ,  cu actiune hidratanta si reparatoare dar si cu proprietati exfoliante.
In compozitia cremei gasim ACID SALICILIC, si trebuie sa recunosc faptul ca nu am mai intalnit o crema cu acest ingredient. Acidul salicilic are actiune keratolitica, exfolianta, reduce grosimea stratului de piele ingrosat. Glicerina are efect emolient, si are ca actiune eliminarea eficienta a crapaturilor. Din compozitia cremei nu putea lipsi apa termala Herculane, care atenueaza iritatiile.








Din cauza unor afectiuni endocrinologice, pielea mea de pe corp este foarte uscata , si mereu sunt in cautarea unor produse adecvate pentru nevoile mele.
La primul contact cu crema pentru ingrijirea picioarelor de la Ivatherm, am fost surprinsa sa gasesc un produs care intra rapid in piele si o lasa catifelata si improspatata. Trebuie sa va marturisesc faptul ca urasc produsele care lasa pelicula pe piele.
 Nu pot spune ca am folosit-o exact asa cum este recomandat, au fost si seri in care oboseala m-a impiedicat sa-mi urmez intreg ritualul de beauty, insa dupa aproximativ o luna de utilizare efectele nu au incetat sa apara. Pielea talpilor este mult mai hidratata  si vizibil subtiata, si parca si bataturile sunt mai mititele. Chiar si niste muscaturi de tantari mi le-a vindecat mai repede, iar de acest lucru se face " vinovata " apa termala din compozitie. Ma declar mai mult decat multumita de aceasta crema, este un produs excelent la un pret onest, pe care vi-l recomand . O gasiti pe Ivatherm Shop la pretul de 36 lei aproximativ .


xoxo,

Alina





8 comentarii:

  1. Interesant produs! :) acum ca vara a venit si purtam sandale picioarele noastre trebuie sa arate bine si nu strica niciodată un ajutor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar. Ne expunem mai mult picioarele si avem nevoie de produse bune pentru a le pastra in forma .

      Ștergere
  2. Imi plac mult produsele pe baza de apa termala, dar nu stiu de ce nu le-am incercat pe cele de la Ivatherm pana acum. O sa-i dau o sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm din spusele tale pare un produs foarte bun, eu momentan folosesc produse de la titania dar cine stie poate pe viitor voi incerca si acest produs :*

    RăspundețiȘtergere
  4. destul de bune produsele de la ivatherm ,unele m-au ajutat si pe mine ,insa la unele nu am vazut rezultate ,

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ca nu am probleme cu picioarele. Nu folosesc prea des creme pt picioare pt ca imi transpira si nu suport senzatia. Insa imi plac maxim spray-urile pentru picioare, le ador <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ca ai gasit o crema care sa te ajute, vara se usuca mult tare talpile

    RăspundețiȘtergere
  7. Woow, suna foarte foooarte bine! Crema asta e perfecta pentru mine si pentru mama mea. cred ca fug sa dau o comanda, thanks!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !