marți, 10 iunie 2014

# beauty blogger # comunicat

Pielea ta e gata pentru vara ?

Hello, glam girls !

Vara si-a intrat deja in drepturi, desi oficial a inceput de cateva zile. Temperaturile de 30-35 de grade Celsius si soarele puternic nu sunt tocmai aliatii unui ten frumos, prin urmare, va propun astazi cateva produse pentru a va proteja tenul si corpul de efectele nocive ale razelor solare, cat si pentru a va pastra tenul matifiat si hidratat.

IVAPUR MAT cremă matifiantă (tub, 40 ml)
IVAPUR crema matifiantă reglează excesul de sebum al pielii mixte si grase, asigurandu-i, în acelasi timp, o hidratare optimă. Are o formula non-grasă, este anti-inflamatorie și antibacteriană, cu efect anti-strălucire de durată.  Aquaphyline®, un reglator de ultimă generație al procesului de hidratare naturală a epidermului, stimulează sinteza de aquaporine și acid hialuronic. Redă suplețea, elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. Alfabisabolol este un compus natural, cu puternic efect anti-inflamator si antibacterian. 5-alfa-avocuta, obținut din fructul de avocado, scade producția de sebum, determinând matifierea zonelor lucioase. Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și anti-iritante. Pielea devine suplă, fină și elastică.Pret recomandat- 63.61 RON


CREMA HIDRATANT  Ă MULTIPERFORMANTĂ   (borcan 50 ml)
Hidratarea reprezintă o țintă importantă a îngrijirii pielii de orice tip. Crema hidratantă Multiperformantă conţine o combinaţie de hidroxiceramide, acid hialuronic, fitosteroli şi vitamine A, C, E. Hidroxiceramidele joacă un rol foarte important în regenerarea barierei lipidice cutanate. Împreună cu acidul hialuronic, adevărat “burete molecular” al pielii datorită capacității sale de absorbție a apei, contribuie la regularizarea pierderilor de apă la nivelul pielii. Combinaţiei ideale de compuşi activi naturali cu efect reparator şi restructurant al pielii uscate, aspre, sensibile ise adaugă beneficciile apei termale Herculane, calmante și anti-iritante. Crema hidratantă Multiperformantă asigură hidratarea și îngrijirea pielii sensibile prin menținerea și protejarea echilibrului ei fiziologic și activarea procesului de regenerare.Pret recomandat: 77 RON



SPRAY PENTRU PROTECŢIE SOLARĂ RIDICATĂ SPF 50+SPRAY PENTRU PROTECŢIE SOLARĂ RIDICATĂ SPF 50+ PENTRU COPII(flacon 125 ml)
Spray-urile SPF 50+ (copii și adulți) de la Ivatherm asigură protecția maximă a feței și corpului expuse la soare, atât împotriva arsurilor solare, cât și împotriva posibilelor modificări la nivelul ADN-ului celular. Au efect foto-protector, calmant, anti-iritant si anti-inflamator. Optimizează rezervele hidrice și limitează pierderile de apă, redau starea de confort a pielii. Se aplică uniform pe întreaga suprafață a corpului, înainte și în timpul expunerii la soare. pentru a obține o protecție durabilă, eficientă și un bronz strălucitor.
Filtrele solare asigură protecția imediată și de lungă durată a pielii, dar se recomandă reaplicarea emulsiei după fiecare baie în mare sau în piscină. Spray-ul pentru copii nu conține parfum. Formula calmantă și hidratantă a celor două produse Ivatherm pentru protecție solară ridicată conține: Heliomoduline® - stimulează sistemul natural de reparare al ADN-ului și limitează alterarea moleculei de ADN,  Aquaxyl® are proprietăți hidratante, contribuie la menținerea hidratării optime a pielii, Calmiskin® - extract din frunze de mentă, reduce inflamația și redă starea de confort, apă termală Herculane cu efect calmant , anti-iritant și anti-inflamator.Pret recomandat: adulţi 66,96 RON.Pret recomandat: copii 64.45 RON.

Toate produsele le gasiti in magazinul online Ivatherm , http://www.ivatherm-shop.ro/ , cat si in farmaciile partenere.
Eu deja folosesc vreo 3 produse Ivatherm, am sa va vorbesc despre fiecare, in curand.


XOXO,

Alina

4 comentarii:

  1. Imi plac produsele Ivatherm, sunt o concurenta serioaza pentru marcile din aceeasi gama de produse.
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu Ivatherm :D. Stiu ca sunt foarte bune produsele lor si sper sa intre si in rutina mea cateva din ele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place acest brand, are o calitate indiscutabila; ma tenteaza crema matifianta si as vrea sa incerc spray-ul pentru protectie solara!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !