luni, 2 iunie 2014

# beauty blogger # beauty news

Crema de protectie solara ingerabila



Hello, glam girls !


Rasfoind presa saptamanii trecute, mi-a atras atentia un articol care suna asa ``Crema solara care se bea !``   Mai sa fie ? Cand a devenit ingerabila  ?  Mi s-a parut tare interesanta vestea , asa ca astazi va spun cateva cuvinte despre aceasta, mai ales ca vara s-a instalat deja, si avem nevoie de protectie solara zilnic, nu numai la plaja. 

UVNeutralizer  Harmonized Water este prima solutie de protectie solara care se bea, in loc sa o intinzi pe piele si este lansata de americanii de la Osmosis Skincare. Se prezinta intr-un ambalaj de 100 ml  si vine in doua variante : una care permite bronzarea in timp ce protejeaza pielea si alta care protejeaza pielea  dar nu permite bronzarea.   Harmonized H2O se consuma cu o ora inaintea expunerii la soare si are efect 3-4 ore. Se consuma  astfel : 2 ml de solutie se dilueaza in 60 ml de apa  , iar acest amestec se consuma din 4 in 4 ore pentru a pastra efectul , daca va expuneti la soare mai mult timp . Factorul de protectie solara obtinut este de pana la 30, neutralizand  razele UVA si UVB in proportie de 97% .Daca va intrebati cum actioneaza efectiv, aflati ca produsul creeaza o pelicula la suprafata pielii.  Pretul unui flacon de 100 ml este de 28 $, aproximativ 90 lei si se gaseste pe site-ul firmei producatoare.
Trebuie sa recunosc , ma intriga tare treaba asta. Daca nici cremele nu mai sunt ce-au fost, apoi, clar, suntem in era sci-fi. Am aflat ca pe langa aceasta crema, mai exista si o pilula care bronzeaza. Ai luat pastila, pac, esti mai bronzata fara sa stai la soare sau la solar.
Stiu ca aceasta va fi o tema destul de  dezbatuta, asa ca va invit sa-mi spuneti parerea voastra despre crema de protectie solara ingerabila. Ati incerca-o ? Eu va spun sincer, ca da, mai ales ca sunt foarte curioasa sa incerc tot ce-i nou. 


xoxo, 

Alina 

8 comentarii:

  1. foarte interesant, nu am mai auzit de acest brand......oricum pastila care bronzeaza e tare, vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e un fel de beauty water.. eu astept cu interes si solutia fosforescenta ingerabila (stiu ca exista ceva de genul, dar nu la aia ma refer :) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beauty Water nu are fps, insa intinereste celulele. De solutia fosforescenta n-am auzit inca, dar cred ca ar fi interesant efectul :))))))))

      Ștergere
  3. :o Wow! Si eu vreau pastila de bronzat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mah sa stii ca e o idee buna, ca vorba aia la plaja mai uiti sa te cremuiesti. Good ideea <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce tare! De asa ceva chiar nu am mai auzit;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !