joi, 5 iunie 2014

# balsam par # domi

Balsam Marien by Casa Cosmetics

Hello, glam girls !


Despre Triodeluxe v-am mai vorbit in trecut, cand v-am povestit despre keratina lichida si cum m-am impacat cu ea .
De data aceasta , am fost tentata de un balsam de par dintr-o colectie noua ,cel cu argan - Marien By Casa Cosmetics. Acesta promite sa redea elasticitatea parului uscat si colorat prin hidratare.
Ca sa incep de la exterior cu prezentarea, ambalajul produsului este dintr-un  plastic dur si opac. Imi place sistemul de dozare, pompita fiind foarte practica, eu una prefer genul acesta de ambalajpentru ca este foarte usor de manevrat.

 
Il folosesc de mai bine de-o luna si am putut sa-mi fac o parere destul de clara despre produs.Primul lucru care m-a impresionat a fost mirosul placut, insa nu foarte puternic, ce se pastreaza in par si cand este uscat pentru cateva ore.
Aplicat pe par, balsamul isi dovedeste eficacitatea imediat, in 2 minute mi-a descurcat parul. Nu am avut probleme de nici un fel cu acesta, nu mi s-a ingrasat mai mult parul.Imi place mult, si-l voi folosi in continuare , pentru ca parul meu il iubeste.
Cantitatea de 500 ml este suficienta pentru cateva luni. Eu am parul destul de lung, dupa cum stiti, si  estimez ca-mi va ajunge pentru 3 luni. Pretul produsului este de 58 lei.
Tot de la Triodeluxe mi-am achizitionat si " Domi- calcare usoara ", un produs care ajuta la netezirea hainelor dificil de calcat, eliminand cutele de pe orice material textil .  Se pulverizeaza de la 20 cm si se calca rufele in mod obisnuit.
 Mie mi-a placut, face ce promite si nu pateaza hainele , nu lasa nici un fel de reziduri pe acestea.
Pretul este de 14 lei si are 400 ml

Voi ce produse ati incercat de la Triodeluxe ?


xoxo,

Alina

2 comentarii:

  1. balsamul arata interesant..din gama acesta inca nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun !! Mie mi-a hidratat parul, plus ca e foarte spornic , cred ca o sa-mi ajunga 3 luni :)))

      Ștergere

Your comments make me happy !