vineri, 9 mai 2014

# noul scholl velvet smooth # pedichiura

Scholl Velvet Smooth - review

Hello, glam girls !

 Cum ar fi ca vara asta sa ne facem pedichiura in confortul propriei case ? Va prezint astazi noul Velvet Smooth, cel mai nou gadget lansat de Scholl  destinat ingrijirii picioarelor. Despre evenimentul de lansare v-am vorbit in aceasta postare, astazi am sa povestesc despre experienta mea cu el si daca vi-l recomand sau nu .



In cazul in care ati ratat postarea anterioara, Scholl Velvet Smooth este o pila electronica destinata indepartarii pielii ingrosate de pe calcaie. Cu un design ergonomic si un capat abraziv rotativ,  acesta ofera rezultate similare cu cele obtinute la salon.  Un capat poate fi folosit de aproximativ 12 ori, apoi se recomanda inlocuirea acestuia pentru rezultate optime.
Rezerva cu 2 capete rotative
Este recomandata aplicarea cremei Dry Skin Instant Recovery pentru pastrarea rezultatelor obtinute.


Experienta mea cu Scholl Velvet Smooth 

Am fost tare curioasa sa folosesc acest produs, si am avut mari asteptari de la el. Insa eu nu am probleme mari cu calcaiele, am pielea ingrosata , insa nu exagerat.  Am folosit Scholl Velvet Smooth pe pielea uscata ( nu este recomandat sa-l folositi pe pielea umeda ) si va spun sincer, a fost dragoste la prima intalnire :)) Este un pic zgomotos, insa face o treaba extraordinara. Am vazut rezultatele inca de la inceput, pielea mea a ramas super-catifelata. Nu m-am multumit , si l-am pus la treaba in conditii mai grele : iubitul meu , cat si mama, au serioase probleme cu calcaiele. Si la ei s-a vazut o imbunatatire considerabila a calitatii pielii, insa au avut nevoie de mai multe "sedinte" cu Scholl Velvet Smooth pentru a ajunge la rezultatele mele. Precizez ca aparatul nu vine cu vreo interdictie, il puteti folosi cat de des doriti, pentru ca nu are lame, nu riscati sa va taiati. Are un sistem de protectie, si daca il apasati prea tare pe piele se opreste; porneste iar cand il indepartati un pic.  Eu si familia mea vi-l recomandam , e un produs minunat ! Co ocazia asta mi-am aruncat toate pilele si pietrele ponce din baie :))

Pretul recomandat al aparatului este 170 lei, insa in DM l-am vazut la pretul de 240 lei .
  RUSINICA Drogerie Markt !!!!!! Pretul rezervei cu doua capete rotative este de 65 lei.

Cum se foloseste :

Mai multe despre produsele Scholl gasiti pe pagina lor de Facebook, unde au si un concurs pentru voi, puteti castiga 6 astfel de aparate.


xoxo,

Alina

5 comentarii:

  1. Foarte interesant aparat. Dar pretul e cam maricel pt mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant!!! Cam scumpicel insa observ ca isi merita banutii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu zic ca merita. Mai ales daca stai sa aduni cati bani dai pe pietre ponce si alte pile care nu dau acelasi rezultat. Mie imi place.

      Ștergere
  3. Eu l-am vazut in Dm si m-am speriat de pretul exagerat.Dar cred ca este un produs foarte bun si un must have mai ales vara.
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !