vineri, 30 mai 2014

# beauty blogger # erkul cosmetics

Sambata colorata cu Golden Rose

Hello, glam girls !

Sambata dimineata, G. de la GiaMakeup  ne-a convocat " la lot " pentru un workshop Golden Rose, intr-o locatie minunata, la Aristocats Bistro, o ceainarie chic din centru.
Am avut ocazia sa testez colectiile noi , cat si cele mai vechi , atat ojele cat si produsele de make-up. Cred ca nu exista printre voi o fata sa nu aiba macar o oja Golden Rose, eu una  le folosesc de mult timp. Dar ce stiti de istoria lor ?
Andralex Trade SRL reprezinta in Romania compania Erkul Cosmetics, cel mai mare producator si exportator de cosmetica decorativa din Turcia, de la care importa brandul Golden Rose. Erkul Cosmetics au o experienta de peste 30 ani (fondata in 1983) si exporta in 86 tari de pe 5 continente. Produsele sunt testate dermatologic si sunt in conformitate cu legislatia europeana si FDA. In prezent produsele sunt fabricate in UE (Italia, Cehia, Germania) si se bucura de o mare popularitate in randul consumatorilor datorita diversitatii si calitatii oferite la un pret accesibil. Lanseaza periodic noi  colectii  pentru a tine pasul cu tendintele si cerintele consumatorilor. Produsele Golden Rose pot fi achizitionat din magazinul online www.cosmania.ro
 sau din magazinele partenere din tara .
 Filmuletul de mai jos ne-a fost prezentat la eveniment, eu il gasesc super-interesant si am aflat lucruri noi despre Golden Rose.


Gia ne-a prezentat produsele Golden Rose, cat si informatiile pe care vi le-am dezvaluit mai sus, apoi ne-a lasat la " joaca". Alina Barbu si Maia au machiat fetele, Ana Maria a facut unghii, eram toate cu mainile colorate de la atatea swatch-uri :D
 A fost o zi minunata, m-am intalnit cu bloggerite dragi, am cunoscut bloggerite noi, si cel mai important, am testat toate produsele GR. E ceva :))) Am ramas impresionata de calitatea rujurilor si a creioanelor de buze si de ochi, de oje nu va mai spun, ca deja le stiam.  O sa urmeze cateva review-uri pe blog.


















A fost o zi minunata, Gia a facut  treaba extraordinara cu organizarea workshop-ului. Multumesc pentru invitatie, G. , si sper sa ne vedem si cu alta ocazie.

xoxo,

Alina

4 comentarii:

Your comments make me happy !