sâmbătă, 10 mai 2014

# aoro.ro # cuticule

Sally Hansen - Instant cuticle remover

Hello, glam girls !


Cand am aflat de produsul asta, inca imi taiam cuticulele. Da, si eu am facut-o , vreo 10 ani, daca nu si mai bine ! Cand au inceput sa apara si la noi produsele pentru indepartarea cuticulelor, m-am documentat putin si am ales sa-l cumpar pe acesta- Sally Hansen Instant cuticle remover, pentru ca promitea cuticule "topite " in 15 secunde, si astfel scapam de eventualele taieturi , plus ca era mult mai comod decat daca as fi folosit forfecuta. M-am lovit de o noua problema, produsul nu era disponibil decat pe site-urile de afara si transportul costa mai mult decat produsul in sine, iar la ceva timp am reusit sa-l gasesc si in Romania, dar pretul la vremea aceea era destul de mare, in jur de 50 de lei.
M-am incapatanat si l-am cumparat, si nu regret nici un leu platit, dar recent l-am gasit tot pe un site din Romania, la un pret mult mai bun, dar mai intai sa va spun ce face si cum il folosim .
Produsul are consistenta unui gel,  semi-lichid, iar recipientul are 29.5 ml ( mie imi ajunge pentru cateva luni ). Se aplica pe cuticule, se lasa 15-20 secunde si apoi se elimina cu ajutorul unui betisor de lemn sau cu ajutorul unui instrument din inox  pentru cuticule. Dupa asta, spalati bine mainile , nu e recomandat sa ramana reziduri din produs pe unghii prea mult timp. Sally Hansen Instant cuticle remover poate fi folosit si pentru indepartarea bataturilor, cu conditia sa fie tinut un minut in contact cu batatura. In cazul meu , nu prea a functionat pentru bataturi ( cred ca n-am avut rabdare sa-l las sa actioneze suficient , o sa mai incerc ) , insa pentru cuticule face o treaba nemaipomenita.  Foarte important este sa nu il lasati mai mult decat este recomandat pe unghii, pentru ca riscati sa vi se exfolieze in niste fasiii subtiri pe toata suprafata, eu am patit-o si nu-i foarte placut.
Ingrediente  : AQUA/WATER/EAU, POTASSIUM HYDROXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TETRASODIUM EDTA, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZINATE, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, CITRIC ACID.
In compozitie gasim extract de musetel si aloe vera, necesare pentru calmarea si hidratarea pielii.

 
Asa arata cuticulele  mele dupa folosirea   Sally Hansen -  Instant cuticle remover, eu sunt multumita de aspect .



Va spuneam in introducere ca la inceput era destul de greu de gasit pe piata din Romania, insa acum eu il cumpar de pe aoro.ro , la pretul de 26 lei.
Pretul este foarte ok ( in Sephora era 127 lei la un moment dat !!!! ) , si nu trebuie sa astept 3 saptamani ca sa-mi fie livrat produsul, cum se intampla pe site-urile din afara tarii.
 Am mai folosit si alte produse de genul  si mi-au placut , insa revin mereu la acesta pentru ca raportul pret/ingrediente/cantitate/calitate este cel mai bun.
 Sunt curioasa voi ce produse pentru indepartarea cuticulelor folositi si cat sunteti de multumite de acestea ( forfecuta nu se pune :D ).

xoxo,

Alina 


5 comentarii:

  1. trebuie sa imi cumpar si eu, nu prea am probleme cu cuticulele dar cand mai am le tai si nu e ok

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu folosesc niciun produs de genul, nu am știut la care să mă opresc până acum. Dar ce bine sună descrierea acestuia!! O să-l caut și eu pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce idee interesanta... Nu m-am gandit niciodata ca se poate si fara cuticule taiate:). Chiar acum am sa il caut pe aoro sa il comand mai ales ca mi se pare pretul accesibil :). Multumesc de recomandare

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Au gelul la magazinul DM

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutari!
    Gasiti gelul in magazinele DM, Sephora si Douglas

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !