duminică, 9 martie 2014

# apa de toaleta # beauty blogger

My new obsession : Repetto Perfume

 Hello, glam girls!


Intr-una din sesiunile de shopping in Sephora,am primit o mostra a parfumului Repetto, printre altele, asa cum primesc de fiecare data. L-am pus in sertarul cu mostre, fara sa-i dau prea mare importanta, mai ales ca numele sau nu-mi spunea nimic.
Intr-una din zile am testat mostra parfumului, si mi-am dorit sa aflu mai multe despre acesta, si neaparat, sa-l aduc in colectia mea. Repetto este primul parfum al casei Repetto, casa care produce pantofi si costume de dans pentru balerine. Istoria casei Repetto incepe in 1947 cand Rose Repetto coase prima pereche de poante ( nu radeti, asa se cheama incaltamintea pentru balet :D ) pentru fiul sau , dansator si coregraf.  Cea mai cunoscuta pereche de incaltaminte a acestei case sunt balerinii Cendrillon , pe care Brigitte Bardot i-a purtat in filmul "Et Dieu… créa la femme" in anul 1956 .
 Primul parfum al casei Repetto a fost lansat anul trecut. Notele sale sunt flori de cires si para, trandafir si floare de portocal, vanilie si ambra. Nu stiu cat vi-l puteti imagina din cateva cuvinte, sau care sunt gusturile voastre in materie de parfumuri, dar eu m-am indragostit de el de la prima aplicare. Este un parfum floral lemnos, foarte senzual. Imi pare rau ca am vreo 10 parfumuri in momentul de fata, daaaaaaaaaaaaar, neaparat, acest parfum va ajunge in posesia mea cat mai curand. Imi place mult, aroma este desarvasita, imi place si ambalajul, minimalist, dar cu acea panglica ce aminteste de balerinii creati de casa Repetto.

Daca aveti drum prin Sephora ( caci acolo se gaseste in exclusivitate), mergeti si faceti cunostinta cu el , si spuneti-mi cum vi se pare.

xoxo,

Alina

17 comentarii:

  1. M-ai facut curioasa. Eu am de la Zara colectia de 2 parfumuri oriental si floral. Sunt lesinata la propriu dupa ala oriental. Imi place de mor. Dar mai facut curioasa cu Repetto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac parfumurile orientale, o sa-l iubesti sigur. De la Zara am si eu Applejuice si Vanille Cerise. Care-i cel oriental de care zici ? :D pup

      Ștergere
  2. Si pe mine m-ai facut curioasa, il voi incerca:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi nu e tocmai genul meu, eu preferand parfumurile usoare, fresh, m-ai facut curioasa in privinta lui! Chiar vreau sa-l miros si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai facut curioasa! :D am sa-l incerc si eu cand mai am drum in sephora, imi place si sticluta simpla si eleganta

    RăspundețiȘtergere
  5. Este superb parfumul.Il stiu de la Sephora si este genial.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam nici despre incaltaminte, nici despre parfum. Thanks for sharing. xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu sunt asa innebunita dupa parfumuri, insa l-as mirosi oleaca ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Graceful and sensual, the floral woody musky fragrance opens with a sparkling burst of Pear, for an exquisite note, and cherry blossom, like a cloud of powder.Whats not to love about it.

    RăspundețiȘtergere
  9. Norocoase voi astea ,care aveti mall=uri si magazine gen sephora

    RăspundețiȘtergere
  10. smells good!! :) its great you have it!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiam de parfum, daca ajung prin Sephora o sa ma uit dupa el :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca "former balerina" :)), iti dai seama ca e pe wishlist-ul meu de ceva timp. Tot mi-l iau eu odata si odata.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !