miercuri, 12 martie 2014

# beauty blogger # cadouri deosebite

Dr Bata Cosmetic- Creme Collagene / Serum Collagene


Hello, glam girls !

Va anuntam acum cateva  saptamani ca am primit spre testare doua produse Dr. Bata Cosmetics, si anume Collagen Creme si Collagen Serum. O sa ma intrebati cine-i Dr. Bata?
Cosmeticele Dr. Bata reprezinta cea mai noua gama de produse dermatocosmetice paraben-free lansate in Romania, printr-o colaborare romano-franceza, care are in spate o echipa de tineri specialisti in domeniul medical si farmaceutic.Produsele sunt formulate dupa o tehnica revolutionara, reconstituirea naturala a țesutului conjunctiv prin acțiunea sa asupra fibroblastelor.
Am sa va vorbesc despre produsele testate de mine, despre ingredientele acestora cat si despre experienta mea cu ele.


Dr Bata Serum Collagene

Dr Bata Serum Collagene conține o concentratie mare de substanțe active ce contribuie la refacerea matricei dermale. Prin aportul acestor substanțe stimulează creșterea celulară și accelerează sinteza de colagen de tipul 1 și 4. Are o textură apoasă, non-grasă ce este absorbită foarte repede în straturile pielii și conferă o senzație de prospețime.

Beneficii:
ü  Efect revitalizant

ü   Efect de lifting

ü   Efect tonifiant

ü   Efect de netezire

ü   Efect iluminator

ü   Reduce semnificativ ridurile profunde și superficiale




Utilizare:

Se aplică zilnic, dimineața și seara pe față, gât și decolteu după ce au fost demachiate. Este un tratament reparator și regenerator intensiv al matricei dermale. Pentru un efect care să dureze pe termen lung, recomandăm aplicarea Dr Bata Serum Collagene înainte de Dr Bata Creme Collagene.

Ingrediente:

·         Apă 
·         Hydrolyzed collagen- colagen marin (pește) 
·         Sodium hyaluronate- este o sare a acidului hialuronic, identic cu cel din piele 
·         Phenoxyethanol- - este un conservant folosit în produsele cosmetice și produse de îngrijire personală. Cantitatea folosită în dermatocosmeticele Dr Bata este de 15 ori mai mică decăat limita admisa! 
·         Chlorphenesin- alcool folosit ca și conservant în cosmetice 
·         Caprylyl/ Capryl Glucoside- substanță utilizată pentru curățare. Are potențial pentru formarea produselor sub formă de spumă. Se obține din materii prime regenerabile, alcooli grași și glucoză de origine vegetală. 
·         Glycerin (glicerină)- este numita si glicerol sau glicerina, este prezentă în toate lipidele naturale (grasimi), fie animale sau vegetale. Acesta poate fi derivat din substanțe naturale prin hidroliza grăsimilor și prin fermentarea zaharurilor. Glicerina absoarbe rapid apa din alte surse. Deci, în parte, glicerina funcționează datorită capacității sale de a atrage apa din mediu și din straturile inferioare ale pielii (derm) creșterea cantității de apă în straturile superficiale ale pielii. Un alt aspect al beneficiului glicerinei este că acestaeste o substanță care se găsește în mod natural în piele. În această privință, este una din multimea de substanțe din piele, care ajuta la mentinerea barierei exterior și pentru a preveni uscarea pielii. 
·         Butylene glycol- inhibă pierderea apei din produsele cosmetice și previne cristalizarea componentelor insolubile. Are, de asemenea, efect bactericid. 
·         Carbomer- grup de agenți de îngroșare utilizat în principal pentru a crea texturi sub formă de gel. 
·         Polysorbate 20- face parte din categoria agenților de curățare și a emulsificatorilor. 
·         Palmitoyl oligopeptide- stimulează producerea de colagen și încurajează producerea de substanțe matrice intercelulare cum ar fi acidul hialuronic 
·         Palmitoyl tetrapeptide-7 –este un peptid sintetic care stimulează în mod natural producția de colagen. 
Dr Bata Creme Collagene

Dr  Bata  Creme  Collagene  este  un  concentrat  de  ingrediente  anti-îmbătrânire (colagen și acid hialuronic) ce acționează în diferite straturi ale pielii. Stimulează creșterea și diferențierea celulară. De asemenea are proprietăți pentru refacerea matricei dermale. Datorită uleiurilor de avocado și caise această cremă are un efect hidratant pe termen lung. De asemenea, la efectul puternic hidratant participă și extractul dintr-o bacterie arctică (Pseudoalteromonas sp).




 Beneficii:
ü  Îmbunătățește semnificativ structura pielii prin regenerarea matricei dermale

ü  Efect de lifting

ü   Efect înalt de hidratare

ü   Îmbunătățește elasticitatea pielii

ü   Stimulează producția de colagen

ü   Stimulează diferențierea și creșterea celulară

ü   Reduce semnificativ ridurile profunde și superficiale



Utilizare:

Se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu sau de câte ori se simte nevoia, printr-un masaj cirrcular până la absorbția completă.

Ingrediente:

·         Apă
·         Isononyl isononaoate-emolient care conferă un aspect mătăsos pielii 
·         Hydroxyethyl acrylate/sodium acrylolyldimethyl taurate copolymer-stabilizator, agent de îngroșare și de opacifiere 
·         Glycerin (glicerină)- este numita si glicerol sau glicerina, este prezentă în toate lipidele naturale (grasimi), fie animale sau vegetale. Acesta poate fi derivat din substanțe naturale prin hidroliza grăsimilor și prin fermentarea zaharurilor. Glicerina absoarbe rapid apa din alte surse. Deci, în parte, glicerina funcționează datorită capacității sale de a atrage apa din mediu și din straturile inferioare ale pielii (derm) creșterea cantității de apă în straturile superficiale ale pielii. Un alt aspect al beneficiului glicerinei este că acestaeste o substanță care se găsește în mod natural în piele. În această privință, este una din multimea de substanțe din piele, care ajuta la mentinerea barierei exterior și pentru a preveni uscarea pielii.
·         Dipentaerythrityl hexacaprylate/hexacaprate- agent emolient și de îngroșare 
                  ·         Hydrolyzed collagene- este o formă a colagenului ce se găsește în oase, piele etc. 
                  ·         Persea gratissima (avocado) oil- hidratare 
               ·         Prunus armeniaca kernel (caise) oil- este foarte bogat în vitaminele A, C și in complexul B. Aceste componente ale uleiului de caise conduc la acțiunea sa antioxidantă, fotoprotectoare, antiinflamatoare; stimulează circulația sangvină, încetinește îmbătrânirea pielii menținând elasticitatea pielii și în același timp hidratează fără a încarca tenul deoarece este absorbit foarte repede. Uleiul de caise conferă luminozitate și hidratare intensă tenului. 
                ·         Behenyl alcohol- stimulează producția de colagen și este de până la patru ori mai

bogat în vitamina E în comparație cu uleiul de măsline. Are proprietăți hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante și antibacteriene. Uleiul de avocado hidratează orice tip de ten și previne îmbătrânirea pielii, face minuni împotriva ridurilor din jurul ochilor. 
           ·         Phenoxyethanol- este un conservant folosit în produsele cosmetice și produse de îngrijire personală. Cantitatea folosită în dermatocosmeticele Dr Bata este de 15 ori mai mică decât limita admisa! 
                ·         Propylene glycol dicaprylate dicaprate- contribuie la hidratarea și elasticitatea celulelor 
            ·         Butylene glycol- inhibă pierderea apei din produsele cosmetice și previne cristalizarea componentelor insolubile. Are, de asemenea, efect bactericid. 
                 ·         Parfum
                 ·         Tocopherol- antioxidant
                 ·         Chlorphenesin- alcool folosit ca și conservant în cosmetice 
                 ·         Caprylyl glycol- are activitate antimicrobiană
                 ·         Pseudoalteromonas ferment extract- extract dintr-o bacterie arctică,
                 ·         Camelia sinensis leaf extract- 
                 ·         Hydrolyzed wheat protein- agent hidratant și conferă strălucire
                 ·         Linalool- un derivat ce se găsește în citrice, parfum 
·         Hydrozyled soy protein
·         Hexyl cinnamal- derivat din ulei de mușețel și este utilizat ca agent de parfumare 
·         Butylphenyl methylpropional- parfum sintetic
·         Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde- agent de parfumare 
·         Carbomer- - grup de agenți de îngroșare utilizat în principal pentru a crea texturi sub formă de gel. 
·         Benzyl salicylate- agent de parfumare
·         Citronellol- extract din ulei de trandafir, agent de parfumare 
·         Limonene- constituent chimic din mai multe ingrediente naturale parfumate, uleiuri de citrice (d-limonen) și pini sau specii din familia mentei (l-limonen) 
·         Hydroxycitronellal- agent de parfumare cu miros florar (pepene tropical și crin) 
·         Benzyl benzoate- agent de parfumare 
·         Polysorbate 20- emulsifiant 
·         Xanthan gum- crește vâscozitatea 
·         Alpha-isomethyl ionone- agent de parfumare 
·         Lecithin- conferă hidratare tenului 
·         Eugenol- agent de parfumare 
·         Geraniol- agent de parfumare 
·         Tripeptide-10 citrulline- peptidă care stimulează formarea fibrelor de colagen 
·         Palmitoyl oligopeptide- efect anti-rid 
·         Triethanolamine- emulsificator 
·         Tripeptide-1- efect protector pentru piele 
·         Palmitoyl tetrapeptide-7- anti-rid

Experienta mea :

Cantitatea produselor primite a fost de 10 ml ( crema)  si 7.5ml serumul, cantitate suficienta pentru aproximativ 3 saptamani. Le-am folosit impreuna seara dupa demachiere, aplicand intai serumul, si dupa 10-15 minute crema cu colagen.
In prima saptamana am observat cateva cosuri, dar nu sunt sigura ca au aparut ca reactie la aceste produse. Primele efecte le-am observat dupa vreo 10 zile, cand, intr-o dimineata am observat ca tenul meu nu mai lucea dimineata. Nu spun ca mi-au transformat tenul intr-unul normal , insa cantitatea de sebum secretata de tenul meu a scazut destul de mult . Despre efectul de lifting nu va pot spune multe, pentru ca nu am probleme cu ridurile, dar produsele mi-au imbunatatit considerabil calitatea pielii si gradul de hidratare.
Cel mai surprinzator efect a fost asupra sebumului, am terminat tratamentul de vreo saptamana si ma minunez si acum cat de bine arata pielea mea. Cred ca sunt cele mai bune dermatocosmetice pe care le-am incercat vreodata !
 Singurul defect pe care il gasesc produselor este pretul :)), dar, avand in vedere ca dupa o cura de 2 saptamani mi-au scazut considerabil cantitatea de sebum secretata, se justifica, mai ales daca stau sa calculez cat am platit pe alte produse care m-au dezamagit.

Mai multe informatii despre produse, preturile acestora si programe complete de ingrijire gasiti pe site-ul Dr. Bata. 


Voi ati incercat cosmeticele Dr Bata ? Ati fi curioase sa le incercati ?


xoxo,

Alina

16 comentarii:

  1. Inseamna ca sunt produse foarte bune. As fi si eu curioasa sa folosesc, dar pretul nu ma lasa:))) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, pentru economia noastra, pretul este destul de piperat :D

      Ștergere
  2. serul ma tenteaza..dar pretul ma perie :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Sună bine efectele care le-au avut pe tenul tău, dar nu și prețul lor. :))
    Poate când o să am nevoie de lifting o să le iau în considerare. :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. daca intradevar au efect asa bun, cred ca-si merita pretul :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele sunt bune si fac toti banii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cum ai scris articolul, e foarte bine structurat si ofera informatii utile si usor de urmarit. Cat despre produse, sunt utile intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  7. wow suna tare bine ... merita incercate produsele

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant...chiar acum am intrat pe site ca sa vad ce produse mai exista! Pe mine m-ar tenta, chiar daca au un pret mai mare; este clar ca sunt produse deosebite fata de ceea ce se poate gasi prin magazine...sunt dermatocosmetice de lux :), ca atare, cred ca si ceea ce ofera este net superior! Multumim pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca ti-au fost de ajutor, par chiar foarte bune, cred ca daca o persoana are probleme majore si alte produse nu ajuta, ar trebui sa recurga la asa ceva chiar daca au pret mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt fericita ca nu am avut probleme cu tenul, decat niste pistrui, dar asa cum spunea Anca, daca ai niste probleme majore merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Momenan tind sa cred ca am probeme cu tenul din cauza varstei (perioada adolescentei). Sper totusi ca pe viitor sa treaca si sa ramana doar o amintire. Insa daca nu vor trece si mai presus de asta, daca vor trece dar vor ramane semne, as apela cu incredere. Nimic nu este mai important decat sanatatea noastra. Si trebuie sa investim in ea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Suna interesant ce spui tu aici. Serul l-as incerca si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  14. nu am mai auzit de aceasta firma. merita incercate produsele :)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !