miercuri, 5 martie 2014

# Anastasia body sculpture # ce vor femeile.

Ce vor femeile de ziua lor ?

Hello, glam girls !!

Intrebarea aceasta ( Ce vor femeile ? )  cred ca multi barbati si-au adresat-o de-a lungul istoriei :)) Nu am descoperit inca ce-si doresc femeile , insa cred ca stiu ce vor femeile de ziua lor.
 Dupa cum bine stiti, este un salon in Bucuresti tare drag mie,Anastasia Body Sculpture,  care mereu se gandeste la cititoarele mele si nu numai, si cu ocazii speciale au oferte pentru doamne si domnisoare speciale.
 Pentru 8 martie au pregatit un pachet de oferte cu care va puteti rasfata mamele, prietenele, colegele, iubitele, sau orice alta femeie speciala din viata voastra.
Ofertele sunt urmatoarele : 

Queen for a day :

Oferta cuprinde  spalat , coafat, tratament  pentru par, masaj de relaxare si un tratament facial Yonka  la pretul de 250 lei.

Mom to be

Specialistii de la salon s-au gandit la viitoarele mamici si au incropit o oferta super cute pentru ele : masaj prenatal/ reflexoterapie si masaj facial Shiatu la 140 lei .

My beautiful mom

Oferta cuprinde tratament Yonka Plaisir D`aromes, spalat, coafat si tratament pentru par la 240 lei. Oferta este ideala pentru a va rasfata mamele de 8 martie, dar este adecvata oricarei femei. 

Mom and me

Oferta este foarte variata, contine un pachet de servicii destul de mare : tratament Yonka Intermezzo , epilat total, spalat, coafat, tratament pentru par si masaj de relaxare la 330 lei . 
Mie mi se pare cea mai buna oferta, chiar o puteti imparti in 2, va alegeti serviciile de care aveti nevoie fiecare dintre voi.

Ofertele sunt valabile pana pe 8 martie inclusiv .

Eu va recomand cu caldura sa investiti in relaxarea si  infrumusetarea dumneavoastra. De multe ori, ai mai multa incredere cand coafura e frumoasa, cand tenul radiaza de frumusete si oja e neclintita de pe unghii.

Nu ezitati sa-i contactati la numerele de telefon afisate, eventual puteti merge la locatia din Str. Gala Galaction nr. 34, sector 1, Bucuresti pentru rezervari direct acolo, asa puteti vedea si salonul.

Va urez sa aveti un 8 martie asa cum vi-l doriti, si nu uitati sa fiti frumoase la trup si la suflet !

xoxo, 

Alina



14 comentarii:

  1. Daaa queen of the day chiar e tentant :D

    RăspundețiȘtergere
  2. My beautiful mom e un gest foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Queen for a day :D Vreau si eu la Bucuresti, chiar ziceam o data la prieten mai in gluma mai in serios ca vreau si eu o zi la masaj :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte tentante toate ofertele, bine gandite. Daca as avea ocazia, as alege "Mom and me", cateva clipe de rasfat alaturi de mama, merita din plin.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama merita cei mai bun pe lume! Asa ca o sedinta de rasfat ar fi perfecta pt ea :D

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !