vineri, 28 februarie 2014

# Lush # lush new

Sampon solid Lush New



Hello, glam girls!


Astazi am sa va povestesc experienta mea cu un sampon altfel, samponul solid Lush New. Am aflat despre el la workshopul Lush din toamna, si am fost mai intai impresionata de forma lui ( arata ca un macaron :D ) cat si de miros.
Ce spune producatorul :

"Cu amestecul sau revigorant de infuzii si uleiuri volatile de condimente, acest sampon solid fara conservanti va face scalpul sa se simta ca nou. Elimina murdaria si mai mult stimuleaza foliculii pilosi fiind recomandat persoanelor care sufera din cauza caderii temporare a parului din cauze hormonale sau legate de stres. "

Ingrediente:
Sodium Lauryl Sulfat,Urzica - Infuzie din frunze,Menta - Infuzie,Glicerina,Urzica - Esenta,Rozmarin - Esenta,Dafin - ulei,Cuisoare - Ulei de muguri de cuisoare,Scortisoara - Ulei din frunze,Cinnamal,Eugenol,Benzil cinnamate,Limonen,Linalool,Colorant 73360,Scortisoara - Baton.

Produsul are 55 grame si este echivalentul a trei tuburi normale de sampon lichid  de 250 ml, asta inseamna ca este suficient pentru 3 luni.
L-am folosit intr-o perioada cand parul meu o luase razna datorita unor dezechilibre hormonale. Ca sa va faceti o idee cam cat de grava era problema mea, intr-o luna am pierdut aproximativ 40 % din par .
Am inceput sa iau vitamine si sa folosesc samponul solid la fiecare spalare. Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul ca spala foarte bine, parul ramane foarte curat . Mirosul samponului a invatat intreaga baie intr-o aroma de scortisoara, de  imi venea sa musc din el :)))
 Dupa aproximativ 3-4 saptamani, parul meu a incetat sa mai cada , de fapt e impropriu spus  a incetat, cadea in limite normale , undeva la maxim 100 de fire pe zi.
Nu mi-a ingrasat excesiv parul,  nici nu am observat vreun efect miraculos asupra sebumului , dar nici nu promite asta, ce-i drept.
Per ansamblu, mi-a placut mult acest sampon, il voi recumpara. Il gasiti pe site-ul Lush la pretul de 51.80 lei

Voua va plac produsele LUSH? Ce ati incercat de la ei ?

xoxo,
Alina

12 comentarii:

  1. MACARON! deci numa al aia ma gandesc si mai si miroare a scortisoara yamy

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar arata ca un macaron! :)) Am incercat si eu cateva sampoane solide (pe acesta nu) si nu mi-a placut nici unul. Imi lasau parul incalcit, nu-l spalau bine ... Am zis ca nu mai incerc niciodata acest gen de sampoane!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun daca spui ca nu ti-a mai cazut parul.Super tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow just can't believe this is sufficient for three months! But that is great! I would love to use this solid shampoo every wash!

    RăspundețiȘtergere
  5. I might try this the next time I see it on the shelves! :)

    www.theglamourtini.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat Twilight Bath Bomb, sapun Honey I Washed the Kids si gel de dus It's Raining Men si toate imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm, imi vine sa-l mananc la cat de bine arata :P

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !