joi, 13 februarie 2014

# cadouri altfel # cadouri deosebite

5 cadouri "altfel" pentru Valentine`s Day

Hello, glam girls!

Pentru ca maine este Valentine`s day, iar peste 10 zile este  sarbatoarea de Dragobete , si banuiesc ca  multe dintre voi sunteti  in cautarea cadoului perfect, m-am gandit astazi sa aduc putina inspiratie celor ce n-ati cumparat un cadou inca. Nu am sa va vorbesc despre cosmetice , parfumuri, haine , bijuterii ci despre cadouri care le puteti face cu manutele voastre.
  1. Luati un pachet de carti de joc , puneti-le pe o sina de biblioraft  ca in imagine si scrieti pe verso 52 de motive pentru care va iubiti partenerul. Mi se pare o idee super simpla si de mare efect ! Mai multe aici  .
  2. O rama foto, putina vopsea si multa inspiratie compun un mesaj interesant, nu-i asa ?


3. Daca va pricepeti la gatit, puteti face diverse prajiturele, cupcakes, bomboane  sau chiar gustari in forma de inima .
4. Un colaj cu fotografiile voastre, pe care sa-l printati si sa-l inramati, poate fi un cadou de suflet, de asemenea. Eu am facut asta la aniversarea noastra de 5 ani si iubitul meu s-a bucurat tare mult. Gasiti pe net tot felul de programe pentru asa ceva.

5.Puteti cumpara toate lucrurile care-i plac si sa-i puneti pe fiecare cate un mesaj haios legat de acel lucru. Eventual ambalate intr-un cos , ar arata foarte frumos.Mai multe detalii aici.

Toate aceste idei de cadouri le-am gasit pe Pinterest, este o retea de socializare care mie imi place foarte mult si unde gasesc mereu idei originale.
Daca mai aveti si alte idei , astept comentariile voastre.

xoxo,

Alina


13 comentarii:

  1. sa sti ca e buna ideea cu colajul de poze,numai bine anu asta facem 10 ani de cand ne cunoastem :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce faine sunt primele doua idei, cu gatitul nu prea le am ;)) si cea cu pozele de multe ori am avut pornirea si m-am pierdut pe drum

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de tare e prima idee!!
    colaje chiar am facut acum cateva zile de plictiseala :)) in forme de diferite inimioare

    RăspundețiȘtergere
  4. asta cu mancarea o fac mai tot timpul, o sa fac un colaj de poze dar dupa ce am casa gata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima idee chiar m-a surprins intr-un mod placut ! imi place mult! Cred ca o voi folosi cu mare placere anul viitor, anul acesta deja am gasit cadouasul potrivit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu procedez altfel, decupez inimi si le colorez cu piciul, apoi le imprastiem prin casa cu trandafiri presati si mesaje :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa 8 ani impreuna ajungi la un moment dat cand efectiv nu mai stii ce sa ii iei. Asa ca eu anul acesta i-am luat...chiloti :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cate idei dragute <3 Imi doresc mult sa invat sa gatesc, sunt antitalent, dar cand voi invata o sa mananc numai briose <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte dragute ideile, toate!! ma tenteaza o chestie, un tablou gen colaj, cu multe poze cu noi, in diferite etape ale vietii :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu cum de n-am vazut postarea asta, dar foarte frumoase si interesante sugestii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte dragute si foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !