joi, 30 ianuarie 2014

# amintiri de beauty # beauty blogger

Trei amintiri de beauty

Hello, glam girls !

 Am citit la Antonia de la Macnetize o postare despre traznaile noastre beauty-related din copilarie, si m-am gandit ca ar fi frumos sa va povestesc cateva din copilaria mea.

Din seria poze cu maimuta / masina :D.

   Cred ca toate fetitele au probat pantofii cu toc ai mamei, insa eu  dezvoltasem o pasiune pentru rujurile ei. Mi-aduc aminte de unul roz care mirosea a bombonele atat de tare incat .... l-am  mancat in totalitate ( si cred ca as mai fi mancat inca unul, dar celelalte nu erau asa interesante) . A urmat unul rosu, pe care mi l-am intins pe buze, fata, maini si jumatate de corp de-am reusit sa o innebunesc pe biata mama. Cand m-a vazut cum aratam, a crezut ca m-am taiat cu ceva lama( s-a linistit abia dupa ce m-a cercetat amanuntit si-a vazut ca sunt  intreaga, numai machiata foarte fashion :))) ) . Toate astea se petreceau undeva la varsta de 3-4 ani.

 Rochita din fotografia de mai sus este o alta obsesie de-a mea. Am primit-o de la o prietena de familie care lucra la APACA . Pe vremea aia, nu prea gaseai asa ceva pe toate drumurile, si cand mi-au spus ca e o rochita de balerina, am indragit-o si mai rau. Am purtat-o de-am innebunit, cand am crescut si n-am mai intrat in ea mi-a parut tare rau si n-am vrut s-o dau verisoarelor mai mici decat mine. A dat-o mama cand deja aveam vreo 17-18 ani si mi-a parut rau si atunci.  Tin minte ca aveam si o palarie asortata ( facuta din palaria mamei de mireasa de la Casa de moda Venus- nu mai tin minte daca mi-o daduse mama sau am stricat-o eu ).

  Tot din categoria "machiaj", de data asta la o varsta ceva mai inaintata , prin clasa a zecea, am mers la liceu machiata cu verde. Cum diriginta imi impartasea pasiunea pentru machiaj ( nu cred ca am vazut-o macar cu eyeliner in 4 ani ) m-a trimis la baie sa-mi curat " chestia aia de pe ochi" . Evident ca nu m-am apucat sa ma demachiez cu apa  si nu m-am mai intors la ora ei, si de-atunci mereu ma urmarea sa vada daca mai vin machiata. Norocul meu a fost ca invatam bine si nu i-am dat ocazia sa ma sicaneze cu chestia asta.

Si multe ar mai fi de povestit, insa nu sunt beauty-related. Am sa revin cu update la postare daca imi mai amintesc si altele.

Daca aveti amintiri hazlii din copilarie, mi-ar face placere sa le citesc. Fie ca-mi lasati un comentariu, fie ca scrieti pe blogul vostru, sa-mi dati de stire si voi veni sa le citesc.
xoxo,

Alina

9 comentarii:

  1. Ce frumos! Si eu am avut o pasiune pt hainele mamei si bineinteles rujul verde care se facea rosu :)))....Imi mai aduc aminte ca pe la 3-4 anisori i-am spart o pudra Lancome de o primise si ea cadou, ce mi-a facut atunci :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am gasit si acum la un magazin un ruj de-ala verde. Rezista pe buze mai bine decat oricare altul, abia il demachiez :))

      Ștergere
  2. M-am amuzat copios! Amintirile astea sunt de nepreţuit ♥.

    RăspundețiȘtergere
  3. APACA era ceva pe vremea aia :)). Am avut si eu o rochie rosie pe care am purtat-o toata copilaria...refuzam sa cred ca am crescut si ca nu-mi mai vine :))

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !