vineri, 31 ianuarie 2014

# Anastasia body sculpture # celulita

O oaza de rasfat : Anastasia Body Sculpture



Hello, glam girls!

Pentru ca tot este iarna si tare tare frig, am ales sa va vorbesc astazi despre un loc cald si primitor unde ne putem rasfata si uita de zapada si gerul de-afara. 



Anastasia Body Sculpture este unul din putinele saloane din Bucuresti unde va puteti bucura de o adevarata experienta de infrumusetare, beneficiind de servicii premium de consultanta, tratamente faciale( Yon-Ka )  si corporale( Lumicell Wave 6 )  si servicii de coafura.  
DeÅŸi situat în centrul BucureÅŸtiului, salonul Anastasia Body Sculpture nu este un simplu salon este o adevărată oază de liniÅŸte ÅŸi răsfăţ somptuos, un paradis unde te poÅ£i retrage, scufundându-te într-un sentiment de liniÈ™te încântătoare în timp ce personalul salonului - cu o experienţă de peste 15 ani - se va asigura că experienÅ£a traita la Anastasia  reprezintă liniÅŸte ÅŸi frumuseÅ£e pură. 





Anastasia Body Sculpture oferă cele mai avansate tratamente tehnologice  pentru combaterea celulitei- LUMICELL WAVE 6, unul dintre cele mai bune dispozitive non-invazive din lume, dar ÅŸi multe alte tratamente bazate pe  ingrediente provenite din natură, astfel pielea ta va depune mărturie că puterea naturii te poate calma ÅŸi reînnoi. 
Lumicell Wave 6 a castigat vreme de 3 ani la rand PROFFESSIONAL CHOICE AWARDS AMERICA.
Puteti opta pentru urmatoarele tratamente cu ajutorul Lumicell Wave 6 :
  • Masajul Foto-Pneumatic cu Raze Infrarosii
  • Ultrasunete – 1 MHz (termo adipoliza) 
  • Radiofrecventa bipolara
  • Mezoterapie fara ace 


Motto-ul lor este  “frumusetea este promisiunea fericirii” de aceea îşi asumă misiunea  de a vă oferi toate serviciile de înfrumuseÅ£are necesare fericirii, si tocmai de aceea , cand efectuati orice terapie/tratament/procedura in cadrul Anastasia Body Sculpture, gânditi-va la ea ca la o investitie în  bunastarea dumneavoastra.


Pe partea de cosmetica faciala , Anastasia Body Sculpture va propune gama de cosmetice Yon-ka. Ce este Yon-ka ?  Yon-Ka reprezintă  o preÅ£ioasă alchimie, care duce la bunăstare ÅŸi armonie dincolo de frumuseÈ›e. Produsele sunt folosite  ÅŸi apreciate  de celebrităţi precum Madonna, Victoria ÅŸi David Beckham, Kylie Minogue, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Kate Moss, Renee Zellweger. 
La Anastasia Body Sculpture gasiti tratamentul adecvat fiecarei persoane, fie ca va doriti sa evadati in pauza de pranz, fie ca acordati mai multe ore tratamentelor, esteticianul certificat Yon-ka va va recomanda tot ce este mai bun pentru tenul dumneavoastra.Pentru mai multe detalii, accesati pagina de web.



 Un alt serviciu pentru care puteti opta la  Anastasia Body Sculpture este masajul. Mainile pot spune mai multe decat cuvintele. Nu poti subaprecia puterea energiei pe care o transmit mainile la o simpla atingere. Experienta resimtita in urma masajului este incomparabila cu cea a unui aparat.

Masajul este o arta, in timpul sedintei lasati-va simturile sa experimenteze placerea de a fi  in propriul corp:
Olfactiv- prin aromaterapie se realizeaza echilibrarea emotionala, detensionarea.
Vizual  - prin cromoterapie  se stimuleaza nervul optic conducand la o largire de perspectiva, calmare la nivel mental, stare de incarcare energetica (stare de odihna), influenteaza benefic organismul.
Tactil -atingerea specialistului are rolul de a relaxa si fortifica musculatura..Masajul nu se opreste la piele, patrunde mai adanc de muschi si oase.
Tipurile de masaje oferite de salon sunt urmatoarele :
MASAJ ANTI-CELULITIC
            - MASAJ AROMO-TERAPEUTIC 
            - DRENAJUL LIMFATIC
            - MASAJ DE SLABIT 
            - MASAJ REFLEXOGEN
            - MASAJ DE RELAXARE
            - MASAJ ROCI VULCANICE
Daca v-am facut curioase, va invit sa le faceti o vizita la locatia din str. Gala Galaction Nr. 34, Sector 1, Bucuresti.  In online, ii puteti gasi pe Facebook  si la http://anastasiabodysculpture.ro .
Pentru programari si alte informatii ii puteti contacta la numerele de telefon 0723.59.94.69 / 0725.80.00.80 /  0764.13.96.25 .




21 de comentarii:

  1. Chiar as avea nevoie de un masaj, iar tu mi-ai facut chef sa ma lupt cu nametii si sa ajung la ei la salon. Le voi face o vizita cat de curand. Thanks for your tips!

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand imi place cum arata salonul, iti da o stare de bine, relaxare <3
    Chiar as vrea sa ajung la un masaj sa-mi scot frigul din oase <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca ma si imaginez pe un pat de-ala comfortabil, cu o masca pe fata si un miros placut de ceva ulei volatil in camera..

    RăspundețiȘtergere
  4. Awww ce frumos arata <3. CE poate fi mai frumos decat un masaj sa ti se relaxeze fiecare parte a corpului :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mi-as dori si eu un masaj specializat! Arata foarte frumos salonul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata super profi si elegant :) Ce pofta mi-ai facut de un masaj...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce faina e atmosfera! <3 Arata atat de frumos :X

    RăspundețiȘtergere
  8. uuuu masaj , ce mi-ar place si mie nu de la unsalon , e bun si cel al sotului ,dar la salon e alta treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-as putea petrece zile intregi intr-un astfel de loc! Daca as putea, as sta tot timpul la masaj sa ma relaxez, sa uit de toate grijile.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ador masajul facial...urmat de tratamente si masti. <3..E frumos acolo; pacat ca nu sunt din Bucuresti. :*

    RăspundețiȘtergere
  11. ppff..ce bine ar merge un masaj, sa uit de frig si de toate :)) nu cred c-as mai pleca din salon pana la primavara

    RăspundețiȘtergere
  12. Masaj, relaxare, ce bine suna :) Faptul ca au castigat premiul respectiv, inseamna ce fac si fac asta bine. Un loc care respire profesionalism.

    RăspundețiȘtergere
  13. este superb locul. tare primitor !
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !