marți, 1 octombrie 2013

# absolut nails # eveniment

Lush Event

Hello, glam girls!

 Marti seara m-am intalnit cu fetele la Absolut Nails pentru un workshop Lush . Ne-a fost prezentat noul sampon solid vegan "NEW",  un sampon destinat celor care se  confrunta cu caderea parului din cauze hormonale sau legate de stres.
Bloggeritele participante au fost :
  • Kleo (http://www.justkleo.com/)
  • Georgia (http://giamakeup.blogspot.ro/)
  • Anne Hartung (http://www.lolasbox.com/)
  • Federova  (http://federova.blogspot.ro/)
  • Alina Anghel (http://www.alina-anghel.com/)
  • eu :D
si alaturi de noi au mai fost Denis Radu- PR si reprezentanta Lush- d-na Claudia Stoian.
Credit foto: Federova

Asa arata produsul :


Ingredientele sale sunt :
Sodium Lauryl Sulfat ,Urzica - Infuzie din frunze ,Menta - Infuzie,Glicerina ,Urzica - Esenta ,Rozmarin - Esenta, Dafin - ulei, Cuisoare - Ulei de muguri de cuisoare ,Scortisoara - Ulei din frunze ,Cinnamal , Eugenol, Benzil ,cinnamate, Limonen ,Linalool ,Colorant 73360 ,Scortisoara - Baton.( Lush-site)


Descrierea produsului  :

"Cu amestecul sau revigorant de infuzii si uleiuri volatile de condimente, acest sampon solid fara conservanti va face scalpul sa se simta ca nou. Elimina murdaria si mai mult stimuleaza foliculii pilosi fiind recomandat persoanelor care sufera din cauza caderii temporare a parului din cauze hormonale sau legate de stres." ( Lush-site)
  Samponul are 55g, dar este echivalentul a 750 ml sampon lichid. Se aplica pe parul umed cu miscari circulare si nu face spuma multa. Se recomanda a fi pastrat intr-un recipient departe de aburi sau de apa, pentru a nu fi irosit.  Miroase foarte tare a scortisoara.
 Inca nu l-am incercat acasa, dar am sa revin cu o parere dupa cateva utilizari.





Inainte de demonstratie, am fost rasfatate cu gelato ( nu inghetata, da !!!) de la Kemon. Este absolut delicioasa , si fac si livrari acasa. Cea cu zmeura este preferata mea :D


Si a inceput demonstratia : Georgia a fost cea mai curajoasa si a trecut la scafa.







Rezultatul :


Si subsemnata :))




Mai jos aveti cateva poze care ii apartin Federovei  :







A fost un eveniment restrans , dar reusit. Fetele si Denis au reusit sa creeze o atmosfera foarte friendly, am glumit, am ras, am testat bunatati.

Voi ati testat produsele Lush? Daca nu, ce v-ar placea de la ei ?



xoxo,

Alina



5 comentarii:

Your comments make me happy !