luni, 21 octombrie 2013

# big lashes # big lashes triple black

Get Big Lashes - Essence Mascara


Hello, glam girls! ,

Va vorbesc astazi despre doua rimeluri de la Essence pe care le-am testat in ultima vreme . Le-am primit de la e-cosmetic.ro in urma unui concurs pe facebook , le-am folosit si va comunic astazi parerea mea despre ele .

1.Get Big Lashes Triple Black


sursa
Ce spune producatorul :
"Negru, mai negru, de trei ori mai negru! cunoscuta gama get big! a castigat un nou membru, sub forma unei mascara cu o textura negru intens. peria inovatoare, din fibre, ofera volum maxim si densitate genelor. textura carbon black, ofera un look expresiv si un efect negru de trei ori mai intens. testata oftalmologic."
Parerea mea  :
Alungeste genele, insa nu le curbeaza foarte tare. Mai jos aveti cateva poze concludente, unde port acest rimel in 2 straturi. Este un rimel foarte bun, imi place ca nu incarca foarte tare genele. P.s. :  se demachiaza un pic cam greu :D.




2. Get Big Lashes Waterproof

 sursa
 Ce spune producatorul :
"pentru volum maxim si gene dese, cu pana la de 7 ori mai mult volum! rezistenta la apa. nuante: negru."
Parerea mea  :

Ca si fratele lui de mai sus, si acesta imi place foarte tare.Mi se pare ca acesta curbeaza genele un pic mai bine decat triple black.  L-am testat si in conditii de umiditate extrema si nu mi-a facut surprize.Aveti de asemenea, imagini cu rimelul aplicat in 2 straturi .
 




Ambele rimeluri le puteti cumpara de la e-cosmetic.ro . Inca mai puteti profita de promotia lor , si pentru 12.80 lei primiti ambele produse.


xoxo,

Alina

3 comentarii:

Your comments make me happy !