miercuri, 18 septembrie 2013

# bourjois # gel de dus

Bourjois Rafraichis moi!

Hello , glam girls! 

Va vorbesc astazi despre un gel de dus pe care l-am achizitionat cu revista Marie Claire prin luna iulie. L-am folosit destul de mult in primele zile cand l-am cumparat , si dupa ce m-am intors din concediu, cumva, tot spre el am intins mana cel mai des. In momentul de fata e gol, asa ca va prezit parerea mea despre el.



Ce spune producatorul :
" Decolare imediata catre mare! Un gel de dus fresh care catifeleaza si revitalizeaza pielea pe tot parcursul zilei. Parfum fresh acvatic: flori laguna albastra. 
Testat dermatologic; nu contine parabeni.

Note de varf: pepene, lamaie, bambus
Note de mijloc: lotus albastru, flori laguna albastra, flori de Frangipani
Note de baza: mosc, vanilie"

Ce spun eu :
De-a lungul timpului am folosit cam toate gelurile de dus existente la Bourjois. Daca ar fi sa fac un top al acestora, pe Rafraichis Moi l-as situa undeva la mijloc. Imi place la el mirosul, este ceva ce nu pot sa definesc sau sa asociez cu ceva anume, un miros fresh, potrivit pentru un gel de dus de vara. Cred ca miroase a vacanta si a concediu :))))). Dupa dus , se pastreaza un pic pe piele mirosul. 
 In perioada cat l-am testat, nu l-am folosit exclusiv, asa ca nu pot sa spun daca hidrateaza pielea. 
Per ansamblu, este un gel de dus ok, imi place aroma lui , si probabil o sa-l recumpar cand o sa vreau ca in baia mea sa miroasa a vara si a concediu. 


xoxo, 

Alina


2 comentarii:

Your comments make me happy !