sâmbătă, 13 iulie 2013

# max factor # max factor translucent powder

Max Factor Loose Powder - Translucent


Hello, glam girls!

Pudra translucida este o necesitate pentru noi, nefericitele cu tenul gras/mixt. Pentru ca fixeaza machiajul si matifiaza fara a incarca fata.
In trecut am mai incercat-o pe cea de la Elf, din gama Studio, dar astazi va vorbesc  despre  Max Factor Translucent Professional Loose Powder.




Vine intr-un ambalaj clasic pentru pudra pulbere( mi se pare ca seamana cu cele de pe vremea bunicii ), insotita de un puf pe care eu nu-l folosesc, pentru ca nu-mi place, mi se pare cam sintetic :D. Imi place insa sita, pentru ca ajuta la dozarea produsului. Apropo de ambalaj, vedeti ca am reusit sa-l stric. Problema asta o s-o gasiti mereu la mine, n-am niciodata grija de ambalajele produselor :)) Cantitatea e mai mult decat generoasa, 15 grame, si avand in vedere ca are termen de valabilitate 36 luni de la deschiderea ambalajului, probabil o vor mosteni si copiii mei :)))))))))))
Ingrediente :
Are vreo 2 parabeni, dupa cum vedeti, dar eu nu prea pun pret pe chestiile astea :D.


Ce spune producatorul:

 Acopera perfect imperfectiunile minore ale pielii si reduce din stralucire

• Contine micro-particule fine, matasoase care ajuta la finisarea naturala a machiajului, contine filtru UV si lasa porii sa respire

• Se aplica peste orice nuanta de fond de ten fara a o schimba.

• Acopera imperfectiunile minore ale pielii si reduce din stralucire.

• Protejeaza pielea de razele soarelui.



Ce spun eu :

Este o pudra minunata. Imi place cum se aseaza pe fata , imi place ca matifiaza tenul pentru cateva ore bune. Ma bucura faptul ca are filtru UV. O folosesc dimineata sa-mi fixez machiajul si pentru retusurile din timpul zilei, aplicand-o cu pensula sau cu un buretel . Am observat ca daca o aplic cu buretelul prin tapotare, dureaza mai mult efectul matifiant.
 Desi are cativa pigmenti in ingrediente, nu schimba nuanta fondului de ten .
O puteti gasi aici la pretul de 39.50 ron  sau aici la pretul de 37.95 lei. Mentionez ca nu sunt afiliata nici unui magazin online.


xoxo, 

Alina 

Un comentariu:

Your comments make me happy !