duminică, 28 iulie 2013

# beauty chat 2013

Despre Beauty Chat



Hello, glam girls!


 Ieri am participat la primul eveniment de acest gen, si vreau sa va spun ca am ajuns foarte entuziasmata acolo. Evenimentul a fost foarte bine organizat, nu a fost gen conferinta, ci am stat la niste masute la Eye Fi Cafe Bar , unde am putut socializa.
  Inainte de eveniment am cunoscut-o pe  Kleo ( ea a fost dragutza si amabila si m-a intrebat daca as fi interesata de eveniment si m-a recomandat Annei ), si chiar aveam ceva emotii pentru ca era prima bloggerita cu care faceam cunostinta. Pe parcursul evenimentului am stat de vorba si ne-am cunoscut un picutz. Vreau sa va spun ca este exact asa cum ma asteptam sa fie, o tipa deloc fitzoasa, foarte naturala si foarte cool, pe care mi-ar face placere s-o revad mai des, ca-s sigura ca nu ne-am plictisi impreuna :D .
   Evenimentul in sine a debutat cu o prezentare Lush, urmata de o prezentare Citydent si  una Tonica & Farmaciile Catena. A fost prezent si un make-up artist  Marionnaud ,  care a facut cateva demonstratii.
  La sfarsitul prezentarilor a avut loc o tombola sponsorizata de Quoi de Neuf, si Stella Adam a fost norocoasa castigatoare a unei perechi de sandalute/ papucei.
 Sponsorii evenimentului au fost : Lush Romania, Marionnaud Romania, farmaciile Catena, The Story, florariile Magnolia, Body Art Wellness Club, Absolut Nails, Eye  Fi Bar Agency, Bodhi Studio, Quoi de Neuf, Tonica, City Dent, Wide Magazine, Business Woman, Bfresh, Vipnews, In Stilul Meu, Le Boutique, Etiquette, NuntaSic.ro si ink9. 
 De asemenea, organizatorii Denis Radu, Anne Hartung si Crenguta Oprisan au facut o treaba tare buna, evenimentul mi-a depasit toate asteptarile si pe viitor voi participa si la altele, daca vor avea amabilitatea sa ma invite.
 Sa va arat si niste poze :






Beauty Water





Lush


Goodies bag

Mai multe poze si informatii gasiti pe pagina de Facebook  dedicata evenimentului.


xoxo, 

Alina 

Un comentariu:

Your comments make me happy !