luni, 24 iunie 2013

# attar oil # indian attar oil

ATTAR OIL

Am primit acum ceva timp de la o cunostinta care se intorcea din Abu Dhabi  o sticluta mica ce continea un ulei parfumat. Si cum nu stiam exact care-i treaba cu sticluta, am scotocit prin cotloanele internetului si-am aflat ca se cheama "attar oil". Desi este folosit cu precadere de arabi, attar oil este de origine indiana, si este fabricat de multi-multi ani acolo, prin hidrodistilare.  Ingrediente principale sunt : ulei de sandal-wood, di-octyle-phtalate si parafina lichida, cat si un numar mare de ierburi si condimente. Cel pe care il am eu este cu patchouli, sau cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce-am vazut pe site-urile de profil.

Se pare ca in trecut era folosit de elita societatii  si de regine pentru a-si parfuma corpul( deh, pe vremuri nu existau Dior & Givenchy :)) ) Daca va doriti mai multe informatii despre acest produs, le gasiti aici.

Eu sunt o mare fana a parfumurilor oriental-lemnoase, si imi place aroma acestui parfum, asa ca am hotarat sa-l folosesc ocazional seara( ziua nu se poate purta sub nici o forma, nu-i un parfum discret). Din sticluta de 10 ml(cam atat banuiesc c-ar avea) cred ca o sa am o vesnicie, pentru ca e nevoie doar de 1-2  picaturi la o aplicare( are un aplicator identic cu cel al mostrelor de parfum de la Avon). Pretul lui este undeva la 70 lei/ 10 ml.

Attar oil este o experienta noua pentru mine si ma bucur ca l-am primit si astfel am avut ocazia sa va povestesc despre el. In concluzie, daca va doriti un parfum natural, il puteti incerca. Se gaseste si pe ebay/ amazon si in varianta cu ulei de trandafir sau mosc.


xoxo,
Alina

P.s. : Your comments make me happy :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !