vineri, 17 mai 2013

# baza unghii # caviar

DIY : Baza de unghii peel-off

Eu sunt iubitoare de oje cu sclipici, dar urasc sa le curat, si din acest motiv le-am cam abandonat, mai ales ca nu am reusit sa-mi cumpar de nicaieri faimoasa baza peel-off de la Essence. Daaar, eu nu ma dau niciodata batuta asa usor, si in timp ce scotoceam prin cotloanele internetului sperand sa gasesc pe undeva baza-minune sau un inlocuitor, am gasit o solutie mult mai ieftina si mai la indemana tuturor : aracetul ;)
 Aracetul este un adeziv deloc toxic, prin urmare nu va face rau. Eu am cumparat unul astazi dintr-o papetarie, are 60 ml si costa 2,1 ron :))
Am citit pe cateva bloguri din strainatate despre aceasta utilizare a aracetului si trebuia sa v-o impartasesc. Aveti mai jos o imagine:





Cum il folosim?

Puteti aplica inainte o baza "normala" de unghii daca doriti. Daca nu, aplicati direct  un strat subtire de aracet si incercati sa-l uniformizati pe suprafata unghiei. Cand devine transparent inseamna ca s-a uscat si puteti trece la pasul urmator.



Aplicati apoi oja si/sau oja cu sclipici . Aplicati un top-coat si lasati sa se usuce oja.



Siiiiiiiii, gata manichiura!

Ca sa vedeti cum functioneaza , am sacrificat-o  ;))




Si uite asa usor dispare sclipiciul de pe unghii! Nu mai e nevoie sa folosim 100 de dischete si o sticluta de dizolvant sa ne curatam unghiile, pur si simplu exfoliem un colt al unghiei si aracetul dispare cu tot cu sclipici.
Eu intentionez sa folosesc aceasta baza nu numai pentru ojele cu sclipici, ci si pentru manichiura caviar si cea de catifea.

Sper sa va placa postarea mea, s-o puneti in practica si sa-mi lasati un comentariu cu experienta voastra.

xoxo, 
Anna 



8 comentarii:

  1. Pe asta chiar nu o ÅŸtiam, prin urmare, îţi mulÅ£umesc! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere, imi place sa impart lucrurile pe care le aflu cu cititoarele mele. Te pup.

      Ștergere
  2. Ingenioasa idee dar cat rezista oja pe unghii in conditiile astea? Tare curioasa sunt. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateva zile, uite nu le-am mai facut de mult, dar le fac zilele astea cu sclipici si revin cu ceva concret.

      Ștergere
  3. Prea tare! Nu m-as fi gandit la asa ceva... uite cum am sa ma apuc eu sa folosesc din nou ojele cu glitter, uram cand ma chinuiam 10 minute sa curat oja aia enervanta :D Thanks!!

    http://diana.doubleweb.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât de ingenios!! deși îmi plac ojele cu sclipici îmi fac foarte rar unghiile cu ele tocmai pentru că îmi ia o veșnicie să le curăț... Mulțumim! :D

    http://ruxandra-beauty-lover.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !