miercuri, 15 mai 2013

# avon # baza pleoape

Baza de pleoape : Elf, Avon, Radiant

Dupa cum deja banuiesc ca stiti, primerul este foarte important pentru reusita unui machiaj. Eu am descoperit primerul acum vreo 2 ani jumatate, si de atunci sunt in cautarea unui primer bun si rezonabil la pret care sa reziste intreaga zi pe pleoapele mele uleioase.
Primul primer pe care l-am cumparat a fost cel de la Elf, din gama Esential. Acesta este un primer destul de bun, foarte ieftin( 9 lei). Nu intensifica foarte mult nuanta fardului, dar rezista destul de bine pe pleoape.Il gasiti pe site-ul celor de la Elf Romania.




Primerul de la Avon este lansat de cateva luni, si am fost curioasa sa-l testez. Ca si cel de la Elf, are o textura cremoasa. Este de asemenea destul de ieftin, il gasiti la orice reprezentant Avon la preturi intre 13-18 lei , in functie de campanie. Nici acesta nu intensifica foarte tare nuanta fardului, dar rezistenta lui mi se pare mai scazuta decat a celui de la Elf.Este posibil ca pe niste pleoape normale sa reactioneze mai bine, dar, pe mine nu m-a impresionat.


Primerul de la Radiant l-am achizitionat acum o luna, in urma review-urilor pozitive citite in blogosfera. Pana in momentul de fata este cel mai bun primer pe care l-am incercat si nu cred ca am sa-i caut un inlocuitor curand. Intensifica nuanta fardului si rezista foarte bine pe pleoapele mele uleioase(cel mai mult l-am purtat vreo 12 ore si seara era intact fardul).Il puteti gasi in orice magazin B&B sau Kendra, sau, daca sunteti din Bucuresti, la orice magazin cu cosmetice Radiant din Bucur Obor.

Am facut si un mic test. Am aplicat acelasi fard peste fiecare primer prezentat mai sus.

Care este experienta voastra cu primerele ?


xoxo, 

Anna


8 comentarii:

  1. avonul e nasol..l-am cumparat si eu...in schimb elf la pretul pe care il are mi se pare destul de bun, dar radiant inca n-am incercat..cam ce pret are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat cu 24 de lei din Bucur Obor, si in Kendra(Unirea) parca tot atat era.

      Ștergere
  2. Mie elf-ul mi se pare ok.
    Am incercat si produsul de la Avon si este foarte rezistent si foarte bun.Merge folosit si ca fond de ten,acopera foarte bine imperfectiunile. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde si ce ten ai. Eu am tenul gras si pleoapele uleioase, si Avon mi s-a parut un dezastru. Elf e bunicel, la pretul lui face destule.

      Ștergere
  3. Eu de la Avon nu am nicun primer si nici nu cred ca o sa incerc vreunul vreodata. In schimb l-as incerca pe cel de la Radiant, chiar sunt curioasa cum e. Momentan am vreo 3: unul de la Elf, unul de la MUA si unul de la Zoeva. Cel din urma mi se pare cel mai bun, insa nici de celelalte 2 nu ma plang.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Well, i am an obsesive compulsive shopper :))) Mai am si o prietena care e reprezentant, si mereu ma mai ispiteste cu cate ceva. Ia-ti radiant ca e bun rauuuuuuuu.

      Ștergere

Your comments make me happy !